#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
RCN Toppershoedje
Bekijk beschikbaarheid
Bekijk beschikbaarheid
8,6 Beoordeling lees de beoordeling van anderen
8,6 Beoordeling lees de beoordeling van anderen

Alle vernieuwingen

Bij RCN Toppershoedje

Ook dit jaar zijn we weer volop aan het vernieuwen bij RCN Toppershoedje. We hebben verschillende nieuwe accommodaties geplaatst, maar ook verschillende bestaande accommodaties gerestyled.

Boulevard richting het strand
Er is hard gewerkt aan een autovrije ‘boulevard’ richting het strand. Dit is de weg die langs onze centrale gebouwen, appartementen en recreatiegebouw loopt, uiteraard geheel in strandsferen gemaakt.

Je favoriete serie of film streamen

Je favoriete serie of film streamen

Heb je een accommodatie geboekt op ons park dan kun je in vrijwel alle accommodaties (m.u.v. kampeerchalets en onze appartementen) jouw favoriete film, serie of muziek gewoon streamen naar de TV.

Brasserie de Strandweg

Brasserie de Strandweg

Ons restaurant is omgedoopt tot Brasserie de Strandweg. Vorig jaar is er aan de voorkant van onze horeca een mooie overdekte veranda geplaatst. De andere kant van ons terras is sinds kort voorzien van een mooie pergola en binnen wordt er gewerkt aan een speciale kinderhoek! 

Nieuwe accommodaties

Nieuwe accommodaties

We hebben vorig jaar 20 nieuwe 4-8 persoons (glamping)accommodaties op RCN Toppershoedje geplaatst. Van luxe mobile home tot trendy safaritent... Bekijk hier al onze nieuwe (glamping)accommodaties

Gerestylde bungalows

Gerestylde bungalows

Naast het plaatsen van nieuwe accommodaties zijn we ook aan het restylen. Zo hebben onze rolstoeltoegankelijke Flakkee bungalows en onze Middelharnis bungalows een make-over gehad.

Renovatie sanitairgebouwen

Renovatie sanitairgebouwen

De sanitairgebouwen 'Korenbloem' en 'Pioenroos' zijn gerenoveerd. Er is onder andere een nieuwe vloer gelegd, maar ook de deuren, wanden, wastafels en toiletten worden vervangen. Tevens heeft sanitairgebouw Pioenroos een CV installatie gekregen, voor beter comfort tijdens verblijf in voor- of naseizoen.

Nieuwe accommodaties
Boek direct een van onze nieuwe accommodaties
Op vakantie bij RCN Vakantieparken in Nederland

Onderstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en mogelijke kosten voor het meenemen van een huisdier. Onze kampeertarieven zijn op basis van 2 personen.

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.1
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud