Thetford machine Bij RCN Vakantieparken

Op alle RCN Vakantieparken in Nederland staat een Thetford machine. De Thetford machine leegt en spoelt de Thetford afvaltank van de caravan of camper automatisch. Na het legen en spoelen, wordt jouw afvaltank gevuld met water en een dosis Aqua Kem Blue, de nummer 1 toiletvloeistof van Thetford.  Binnen 2-3 minuten is je afvaltank weer fris en klaar voor gebruik. Kortom: deze vakantietaak wordt nu makkelijker dan ooit! 

Wil je gebruikmaken van de Thetford machine? Voor € 2,50 per beurt spoelt de machine de afvaltank van je caravan of camper helemaal schoon. Bij de receptie kun je een pasje kopen voor € 5. Je kunt dan drie keer gebruikmaken van de Thetford machine (één beurt krijg je gratis). Bij de machine kan er ook gewoon met geld betaald worden.

Klik hier voor meer informatie over Thetford.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid of onze privacy verklaring.