Vakantie met kinderen in Nederland

Kindervakantie bij RCN Vakantieparken

Kinderen hebben de tijd van hun leven op de RCN Vakantieparken in Nederland. Jong en oud, bij RCN hebben ze een kindervakantie bomvol vertier. Dankzij de uitgebreide parkfaciliteiten, waaronder zwembaden, sportvelden en allerlei leuke (interactieve)  speeltoestellen kunnen kinderen zich prima vermaken. En dat is lang niet alles... 

Voor een vakantie met kinderen in Nederland ben je bij RCN aan het juiste adres!

Maar ook voor een vakantie met kinderen in Frankrijk kun je bij ons terecht.

Kindervakantie bij RCN
Ga op kindervakantie in Nederland bij RCN Vakantieparken
Club Sammy

Club Sammy

De recreatie krijgt bij RCN hulp van drie bijzondere bewoners: de beste vriendjes Sammy, Alex en Emma. Sammy, Alex en Emma maken veel leuke dingen mee en gaan vaak op avontuur. Ga je mee?

De kruimelpadpas!

De kruimelpadpas!

Met de Kruimelpadpas kunnen kinderen Kruimelpadstickers verdienen door de opdrachten van het Kruimelpad uit te voeren. Ze kunnen mee gaan met de Kruimelpadclub, maar mogen ook zelf op pad gaan.

Op pad met de kids in Nederland

Op pad met de kids in Nederland

Bij alle RCN Vakantieparken in Nederland is in de omgeving veel te beleven. Bij RCN de Jagerstee zijn er bijvoorbeeld de kinderbelevingspaden: van edelherten tot everzwijnen en van vogels tot muizen, je spot ze dan allemaal. Bekijk de omgeving-pagina van het park waar jij heen gaat en bekijk alle mogelijkheden bij jou in de omgeving! 

Binnen en buiten speelplezier

Binnen en buiten speelplezier

Zowel binnen als buiten zijn leuke dingen te doen voor kinderen. Neem een kijkje in een van onze binnenspeeltuinen of ga buiten op pad met de Kruimelpadclub of met Alex en Sammy...

Plezier en vermaak voor jong en oud

Plezier en vermaak voor jong en oud

Om de jonge gasten de leukste activiteiten te kunnen bieden, heeft RCN op ieder vakantiepark een recreatieteam paraat staan. Deze enthousiaste teams organiseren allerlei sportieve en creatieve activiteiten en begeleiden de kinderen daarbij. 

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud