MBO stagiair operations

RCN Hoofdkantoor, Leusden - Utrecht

Ben je op zoek naar een uitdagende stage waar je brede ervaring kunt opdoen, met veel ruimte voor eigen ideeën en zelfstandigheid? Kom dan bij ons werken als stagiair Operations voor de mooiste vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Een stageplek vol mogelijkheden én altijd een vakantiegevoel!

Wat ga je doen?

De afdeling Operations bestaat uit een leuke groep collega’s die allen een bepaald vakgebied vertegenwoordigen. Zo kennen we bijvoorbeeld een Horecaspecialist, een Manager Inkoop en een overkoepelende specialist op het gebied van Leisure.

 

Ons algemene doel is om de vakantieparken te ondersteunen op diverse vakgebieden.

 

Tijdens je stage koppelen we je aan één of meerdere specialisten zodat jij kan meehelpen om de administratieve kant van een vakgebied te structureren. Netjes geordende informatie helpt namelijk om snel te kunnen werken en echt goede ondersteuning te kunnen bieden aan onze collega’s die werken op de vakantieparken.

 

Tijdens je sollicitatiegesprek kijken we goed naar je leerdoelen en interesses. Door de enorme diversiteit van werkzaamheden op onze afdeling vinden we zeker een leuk pakket aan taken dat goed bij jou past.

Wie zijn wij?

Als stagiair werk je voornamelijk vanuit ons indrukwekkende kantoor in Leusden. Dit is goed bereikbaar én lekker in de natuur! Werken in een vakantiesfeer geldt dus ook hier. Op het hoofdkantoor zijn verschillende afdelingen van RCN gevestigd: Finance, Marketing, ICT, HR, Veiligheid, Beleid, directie en het secretariaat. Samen vormen we een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

 

RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur. Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan projecten voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Wat vragen wij?

 • bent minimaal 16 jaar
 • hebt goede kennis van Microsoft Excel, Word en PowerPoint
 • volgt een relevante administratieve Mbo-opleiding of opleiding binnen de sector Horeca, Recreatie en Toerisme
 • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen 

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een vakantiesfeer en bij een erkend leerbedrijf
 • Afwisselende stage waarin je jouw ambities kwijt kan
 • Gezellig team van collega’s in allerlei leeftijden
 • Zelfstandigheid en eigen verantwoordelijk tijdens je stage
 • Doorgroei mogelijkheden na het positief afronden van de stage periode
 • Stagevergoeding van 525 euro per maand op basis van 38 uur per week
 • Tegemoetkoming in de reiskosten

 

Start en duur van je stage in overleg.

 

Eventueel kan de mogelijkheid om te overnachten op één van onze vakantieparken in de omgeving van het hoofdkantoor worden besproken indien de reistijd hiernaar is.


Lees hier de veel gestelde vragen over stage lopen bij RCN.

Foto Stef Daams
Stef Daams
Manager Operations & Support
Tel. 06 82406423

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Leusden - Utrecht

Heiligenbergerweg 5,
3833 AC Leusden