Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Nieuw in Frankrijk

Bekijk vernieuwingen

Bekijk hieronder de vernieuwingen op onze parken in Frankrijk. De komende jaren blijft RCN zich ontwikkelen met het plaatsen van nieuwe accommodaties en faciliteiten.

RCN le Moulin de la Pique

RCN le Moulin de la Pique

Ontdek op RCN le Moulin de la Pique 2 nieuwe typen accommodaties: de mobil home Lalinde (4 personen) en de Vitrac tent, voor liefhebbers van glamping.

RCN la Ferme du Latois

RCN la Ferme du Latois

Ontdek de gloednieuwe autovrije wijk op RCN la Ferme du Latois en de twee nieuwe en modern ingerichte Mobil Home types Dauphin of Baleine.

RCN Port l'Epine

RCN Port l'Epine

Geniet op RCN Port l'Epine van een schitterend uitzicht op de baai in één van de nieuwe chalets Cormoran.  Daarnaast kun je in 2021  ook onze nieuwe Safaritenten Bulot huren. 

RCN Belledonne

RCN Belledonne

Op RCN Belledonne zal er komende winter weer worden hard gewerkt aan alle vernieuwingen. Alvast een kleine tip: in 2022 zal de winter camping worden geintroduceerd. Ben je klaar voor winterkamperen in de Franse Alpen?

RCN Domaine de la Noguière

RCN Domaine de la Noguière

Ontdek op RCN Domaine de la Noguière onze 6 nieuwe mobil homes, hiervan 2 nieuwe mobil homes van het type Esterel en Roquebrune, daarnaast een nieuwe 4 persoons mobil home genaamd St Aygulf.

 

Voor de kampeerders zijn er extra comfort kampeerplaatsen met privé sanitair gerealiseerd en is er een loungetent ter uitbreiding van de horeca gekomen, waar genoten kan worden van een hapje en een drankje.

RCN les Collines de Castellane

RCN les Collines de Castellane

Op RCN les Collines de Castellane is in 2020 een nieuw trimparcours gebouwd, met nieuwe toestellen. Mometeel wordt er hard gewerkt om het zwembad te vernieuwen.

 

 

RCN la Bastide en Ardèche

RCN la Bastide en Ardèche

In de Ardèche hebben we een nieuwe buitenbar bij het terras gerealiseerd. Bij de Mobil home Pommier hebben we nu onderscheid gemaakt in de ligging, je kunt nu ook kiezen voor rivierzicht!  

RCN Val de Cantobre

RCN Val de Cantobre

Vorig jaar hebben we nieuwe appartementen, safaritenten en wellnesscentrum in gebruik genomen. We blijven vernieuwen, want dit jaar komen er nieuwe mobile homes, safaritenten en een foodtruck!