Nieuw in Frankrijk

Vernieuwingen en plannen bij RCN Vakantieparken

Ook onze RCN campings in Frankrijk blijven zich ontwikkelen. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid of in praktische zaken, van nieuwe speeltoestellen tot complete renovaties. Maar waar je als gast het meeste van zal zien en merken is het plaatsen van nieuwebijzondere accommodaties in een unieke omgeving. Of wat dacht je van kampeerplaatsen met privé sanitair? Alles om jouw vakantie bij RCN nóg mooier te maken.

Alle vernieuwingen in Frankrijk hebben we voor je op een rijtje gezet. Ontdek het zelf!

Alle vernieuwingen op een rijtje
Nieuw bij RCN Vakantieparken in Frankrijk
Nieuw bij RCN Port l'Epine

Nieuw bij RCN Port l'Epine

De snelstgroeiende sport van Nederland is vanaf dit seizoen ook te beoefenen op onze camping RCN Port l'Epine. Hier kan je heerlijk genieten van een sportief potje Padel op de gloednieuwe padelbaan.  Wie daag jij uit?

Nieuw bij RCN la Ferme du Latois

Nieuw bij RCN la Ferme du Latois

Ontdek de gloednieuwe Safaritenten Flétan en Loubine die dit jaar voor het eerst in de verhuur gaan op camping RCN La Ferme du Latois. Voor een beter WiFi bereik zijn er twee nieuwe WiFi palen geplaatst. 

Nieuw bij RCN le Moulin de la Pique

Nieuw bij RCN le Moulin de la Pique

Op RCN le Moulin de la Pique hebben we dit jaar twee gloednieuwe typen luxe Mobil homes: de vier persoons Mobil home Molières en de zes persoons Mobil home Audrix met twee badkamers. Daarnaast hebben we de tentchalet Limeuil verplaatst waardoor deze nu beschikken over privé sanitair.  

Nieuw bij RCN Val de Cantobre

Nieuw bij RCN Val de Cantobre

Ook op camping RCN Val de Cantobre hebben we nieuwe Mobil homes geplaatst voor het nieuwe seizoen. Speciaal voor koppels hebben wij de gloednieuwe en luxe Mobil home Dourdou. Ook de vier persoons Mobil Home Cévennes met een prachtig uitzicht over het pittoresque dorpje Cantobre is vanaf nu te boeken.   

Nieuw bij RCN la Bastide en Ardèche

Nieuw bij RCN la Bastide en Ardèche

In de Ardèche op camping RCN La Bastide en Ardèche hebben we ook nieuwe types geplaatst. Wil je verblijven in de nieuwe luxueuze Mobil home Passiflore met twee badkamers of toch iets avontuurlijker in onze Safaritent Cocotier. Ook aan de kinderen is gedacht: dit seizoen komt er een gloednieuwe speeltuin!

Nieuw bij RCN Belledonne

Nieuw bij RCN Belledonne

Op RCN Belledonne kan je maar liefst kiezen uit drie nieuwe types Mobil home. Wordt het de luxe zes persoons Mobil home Laffrey Cote Jardin of de nog iets ruimere Mobil home Romanche,  of de vier persoons Mobil home Rousse met prachtig uitzicht over de bergtoppen van de Franse Alpen.  Er worden maar liefst 12 Mobil homes uitgerust met een airco en met het oog op duurzaamheid wordt er dit jaar ook een extra laadpaal