Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Nieuw in Frankrijk

Bekijk vernieuwingen

Bekijk hieronder de vernieuwingen op onze parken in Frankrijk. De komende jaren blijft RCN zich ontwikkelen met het plaatsen van nieuwe accommodaties en faciliteiten.

RCN le Moulin de la Pique

RCN le Moulin de la Pique

Sinds dit seizoen heeft RCN le Moulin de la Pique een overdekt zwembad! De kap staat lekker open met mooi weer maar in het naseizoen is het ook heerlijk vertoeven in het warme bad.

Verder is er nieuw groot speeltoestel op het sportveld en kunnen kinderen tot 13 jaar vanaf dit seizoen genieten van een Alex en Sammy avonturenparcours mét kabelbaan!

RCN la Ferme du Latois

RCN la Ferme du Latois

De horeca en het sanitair op RCN la Ferme du Latois is vernieuwd en de 1e waterfontein is succesvol geïntroduceerd. En ontdek de luxe 4-persoons mobil home Calamar, met uitzicht over de visvijver

RCN Port l'Epine

RCN Port l'Epine

Nieuw dit jaar op RCN Port l'Epine: een volledig nieuw sanitairgebouw, van alle gemakken voorzien.
Ook is er een speelstraat aangelegd voor heel veel speelplezier en zijn er nieuwe mobile homes.

RCN Domaine de la Noguière

RCN Domaine de la Noguière

Ontdek op La Noguiere onze nieuwe 6 personen mobile homes, waarvan de Ste Maxime en de Estérel met 2 badkamers en de Roquebrune met 1 badkamer. Onze Kampeerders kunnen voortaan ook kiezen voor een comfort kampeerplaats met privé sanitair.


De nieuwe lounge bij het zwembad biedt naast verfrissende drankjes, ijsjes en heerlijke snacks een prachtig uitzicht op de Rocher de Roquebrune.

RCN les Collines de Castellane

RCN les Collines de Castellane

Op RCN les Collines de Castellane wordt op dit moment een nieuw trimparcours gebouwd, met nieuwe toestellen. Daarnaast komen er bij de buiten snack nieuwe loungebanken, om te relaxen onder het genot van een hapje of drankje. Voor ons recreatieprogramma komende zomer ontwerpen we een nieuw lichtplan!

RCN Val de Cantobre

RCN Val de Cantobre

Er zijn 2 nieuwe appartementen gebouwd. Ons wellness centrum (sauna, hamam en jacuzzi!) is klaar voor gebruik. Ook zijn er extra safaritenten en is het zwembad voorzien van een nieuwe liner. 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail