Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Nieuw in Frankrijk

Bekijk vernieuwingen

Bekijk hieronder de vernieuwingen op onze parken in Frankrijk. De komende jaren blijft RCN zich ontwikkelen met het plaatsen van nieuwe accommodaties en faciliteiten.

RCN le Moulin de la Pique

RCN le Moulin de la Pique

Op RCN le Moulin de la Pique zullen 30 kampeerplaatsen met privé sanitair worden gerealiseerd. Onze ruim opgezette kampeerplaatsen zorgen voor de ultieme buitenbeleving met het comfort van een eigen douche, wc en wastafel naast je tent! Daarnaast zal dit seizoen het sanitair worden gerenoveerd. 

RCN la Ferme du Latois

RCN la Ferme du Latois

De horeca en het sanitair op RCN la Ferme du Latois is vernieuwd en de 1e waterfontein is succesvol geïntroduceerd. En ontdek de luxe 4-persoons mobil home Calamar, met uitzicht over de visvijver

RCN Port l'Epine

RCN Port l'Epine

Nieuw dit jaar op RCN Port l'Epine: een volledig nieuw sanitairgebouw, van alle gemakken voorzien.
Ook is er een speelstraat aangelegd voor heel veel speelplezier en zijn er nieuwe mobile homes.

RCN Belledonne

RCN Belledonne

Op RCN Belledonne kun je aankomend seizoen onze nieuwe Mobil Home Fourchu huren. Deze nieuwe drie slaapkamer stacaravan is van alle luxe voorzien. Naast de vaatwasser en combimagnetron beschikt deze stacaravan over een ruim terras met overkapping, buitenmeubilair en ligbedden. Naast de nieuwe accommodatie is het terras van het restaurant vernieuwd en vergroot. De perfecte plek om te genieten van de prachtige natuur. 

RCN Domaine de la Noguière

RCN Domaine de la Noguière

Ontdek op RCN Domaine de la Noguière onze 6 nieuwe mobil homes, hiervan 2 nieuwe mobil homes van het type Esterel en Roquebrune, daarnaast zal er een nieuwe 4 persoons mobil home genaamd St Aygulf komen.

 

Voor de kampeerders zullen er extra comfort kampeerplaats met privé sanitair gerealiseerd worden en er komt een loungetent ter uitbreiding van de horeca, waar genoten kan worden van een hapje en een drankje. 

 

RCN les Collines de Castellane

RCN les Collines de Castellane

Op RCN les Collines de Castellane wordt dit jaar een nieuw trimparcours gebouwd, met nieuwe toestellen. Daarnaast wordt de ligweide bij het zwembad uitgebreid. 

 

 

RCN la Bastide en Ardèche

RCN la Bastide en Ardèche

In de Ardèche hebben we een nieuwe buitenbar bij het terras gerealiseerd. Dit jaar zal de brasserie en de winkel ook een restyle krijgen. 

 

Bij de Mobil home Pommier hebben we onderscheid gemaakt, je kunt nu kiezen voor een mobil home mét rivierzicht!  

RCN Val de Cantobre

RCN Val de Cantobre

Er zijn 2 nieuwe appartementen gebouwd. Ons wellness centrum (sauna, hamam en jacuzzi!) is klaar voor gebruik. Ook zijn er extra safaritenten en is het zwembad voorzien van een nieuwe liner. 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 dag Stuur een e-mail