Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Samen vakantie vieren!

Wij kijken verder dan de eigen onderneming

Vakantie vieren is helaas niet voor iedereen zo gewoon. Veel mensen kunnen er om praktische, financiële of gezondheidsredenen nooit tussenuit, terwijl ze het juist zo hard nodig hebben. RCN en haar enige aandeelhouder, Stichting Interkerkelijk Oriëntatie Centrum (SIOC), maken graag vakanties mogelijk voor mensen voor wie op vakantie gaan niet zo vanzelfsprekend is. Denk aan bijvoorbeeld kinderen uit achterstandssituaties, maar ook aan mensen die afhankelijk zijn van zorg en gezinnen die leven op de armoedegrens.

 

Tevens werken we samen met een aantal stichtingen die vakanties organiseren voor personen met een lichamelijke beperking, eenoudergezinnen en mensen met Alzheimer en hun partners.Daarnaast steunen RCN en SIOC nog talloze andere projecten. Zo bieden we financiële steun aan onder andere inloophuizen, steun aan tienermoeders, het jongerenwerk en het studentenpastoraat. Zo draag je als gast indirect bij aan het realiseren van vele goede doelen. 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail