Bij RCN Vakantieparken gunnen we iedereen een fijne vakantie

Goed voor elkaar!

Alles wat je deelt, krijgt waarde.

Een verblijf bij RCN vakantieparken is méér dan een heerlijke vakantie. RCN biedt al 70 jaar een bijzondere combinatie van kampeerplaatsen en verblijfsaccommodaties op prachtige locaties. Maar wat niet iedereen weet, is dat wij behalve het leveren van heerlijke vakanties, ook iets heel bijzonders doen met de winst die we realiseren. Wanneer je bij ons vakantie viert, zorg je niet alleen voor je eigen vakantieplezier. De gehele winstuitkering besteedt RCN namelijk aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid.

Jij een glimlach, zij een glimlach. 

Bijzondere projecten van RCN

Vakanties voor mensen voor wie vakantie niet zo vanzelfsprekend is

Bij RCN kan en mag iedereen zichzelf zijn. Want we gaan respectvol met elkaar om en we bieden voor iedereen een passend verblijf. Van een eenvoudige tent tot een luxe villa. 

Vanuit deze gedachte blijven we ons zelf natuurlijk ook de komende jaren verbeteren en ontwikkelen.  Om een veilige en natuurlijke omgeving te realiseren waar al onze gasten zich kunnen ontspannen en optimaal kunnen genieten van alles wat wij als vakantieparken te bieden hebben. 

Een unieke vakantie ervaring met oog voor de wereld om ons heen. 

 

Met een RCN-vakantie steun je mensen voor wie vakantie niet zo vanzelfsprekend is. Jij een glimlach, zij een glimlach. Hieronder lees je meer over onze mooie projecten!

 

100 gratis vakanties

100 gratis vakanties

Sinds 2016 geven we jaarlijks 100 gratis zomervakanties aan gezinnen die leven op bijstandsniveau. RCN en Het vakantiebureau werken samen in dit unieke samenwerkingsproject.

RCN Droomboom

RCN Droomboom

Al meer dan 70 jaar werken we bij RCN dagelijks aan vakantieplezier. We vinden dan ook dat iedereen recht heeft op plezier en ontspanning. Daarom geven we iedere maand gratis droomvakanties weg.

Ouderen in het zonnetje!

Ouderen in het zonnetje!

Jaarlijks zetten we honderden eenzame ouderen in het zonnetje tijdens de Ouderenmidweek. Benieuwd naar hoe zo'n midweek eruit ziet?

Stichting Gaandeweg

Stichting Gaandeweg

In samenwerking met Stichting Gaandeweg hebben we in december 60 gezinnen met een ernstig ziek kind kunnen verblijden met een gratis mini-vakantie op een van onze RCN Vakantieparken in Nederland

Zorgvakanties

Zorgvakanties

Het vakantiebureau organiseert vakanties voor mensen die extra zorg nodig hebben op vakantie. Ook RCN draagt haar steentje bij, om deze mensen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.