Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Hoera! RCN Vakantieparken 70 jaar

Feestjaar start met nieuwe uitstraling

In 1952 opende RCN het eerste park, het Grote Bos, en inmiddels is RCN uitgegroeid tot een vertrouwde speler op de recreatiemarkt met 18 vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Het jubileumjaar gaat in januari van start met een frisse en vernieuwde uitstraling.

Bekijk hier de nieuwe RCN uitstraling:

RCN Vakantieparken heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten. Naast vakantieparken in Nederland en Frankrijk is er een camping in Duitsland bijgekomen en wordt een constante verbeterslag gemaakt in de verblijfsaccommodaties en faciliteiten. Bovendien zet RCN zich actief in op het gebied van duurzaamheid en maakt RCN steeds meer vakanties mogelijk voor mensen waarvoor vakantie vieren niet zo vanzelfsprekend is vanwege financiën, eenzaamheid of ziekte.

Met alle vernieuwingen kon het logo natuurlijk niet achterblijven. Het vertrouwde RCN blijft, maar met een frisse en nieuwe uitstraling. De belangrijke en bekende elementen zon, water en natuur worden door middel van organische zachte vormen in het nieuwe logo afgebeeld.

 

 

 

Bijzondere projecten van RCN

Vakanties voor mensen voor wie vakantie niet zo vanzelfsprekend is

Bij RCN kan en mag iedereen zichzelf zijn. Want we gaan respectvol met elkaar om en we bieden voor iedereen een passend verblijf. Van een eenvoudige tent tot een luxe villa. 

Vanuit deze gedachte blijven we ons zelf natuurlijk ook de komende jaren verbeteren en ontwikkelen.  Om een veilige en natuurlijke omgeving te realiseren waar al onze gasten zich kunnen ontspannen en optimaal kunnen genieten van alles wat wij als vakantieparken te bieden hebben. 

Een unieke vakantie ervaring met oog voor de wereld om ons heen. 

 

Met een RCN-vakantie steun je mensen voor wie vakantie niet zo vanzelfsprekend is. Jij een glimlach, zij een glimlach. Hieronder lees je meer over onze mooie projecten!

 

100 gratis vakanties

100 gratis vakanties

Sinds 2016 geven we jaarlijks 100 gratis zomervakanties aan gezinnen die leven op bijstandsniveau. RCN en Het vakantiebureau werken samen in dit unieke samenwerkingsproject.

Ouderen in het zonnetje!

Ouderen in het zonnetje!

Jaarlijks zetten we honderden eenzame ouderen in het zonnetje tijdens de ouderenmidweek. Benieuwd naar hoe zo'n midweek eruit ziet? 
 

Zorgvakanties

Zorgvakanties

Het vakantiebureau organiseert vakanties voor mensen die extra zorg nodig hebben op vakantie. Ook RCN draagt haar steentje bij, om deze mensen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Stichting Gaandeweg

Stichting Gaandeweg

In samenwerking met Stichting Gaandeweg hebben we in december 100 gezinnen met een ernstig ziek kind kunnen verblijden met een gratis mini-vakantie op een van onze RCN Vakantieparken in Nederland

Trots op onze Awards

RCN Vakantieparken heeft al 2 jaar op rij een Zoover Award voor de beste campingaanbieder gewonnen. Stem jij dit jaar ook weer op ons?

Zoover Awards
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail