Vader dochter met bal, plezier op vakantie

Goed voor elkaar!

Het verhaal van RCN Vakantieparken

Een verblijf bij RCN Vakantieparken is méér dan zomaar een heerlijke vakantie. Al ruim 70 jaar bieden wij een bijzondere combinatie van kampeerplaatsen en accommodaties midden in de natuur. Wij doen er alles aan om jouw vakantie goed voor elkaar te krijgen.

Maar wat je misschien niet weet is dat wij naast het realiseren van jouw vakantie, er ook voor zorgen dat anderen kunnen genieten van een fijne vakantie. Vanuit deze gedachte blijven we verder vernieuwen en ontwikkelen. Om een veilige en natuurlijke omgeving te realiseren. Een unieke vakantie-ervaring met oog voor de wereld om ons heen, dat is: "Goed voor elkaar". Maar er is meer dan dat, lees snel verder ↓

Bekijk het verhaal van RCN

RCN Vakantieparken: Goed voor elkaar

Al ruim 70 jaar, goed voor elkaar. Wij zijn trots op onze oorsprong. Waar komt het RCN-karakter vandaan?

1952 - Nederland. RCN Vakantieparken is ontstaan op initiatief van de Nederlandse Hervormde Kerk, om een plek voor recreatie te creëren. Als eerste was daar 'recreatiecentrum het Grote Bos' op landgoed Hydepark in Doorn, nu bekend als RCN het Grote Bos. Met als doel een modern recreatiecentrum voor de kleine middenstand en geschoolde arbeider op te zetten. Niet alleen voor hervormde gezinnen maar voor álle gezinnen. Al snel werden er verspreid door heel Nederland RCN-parken geopend.

 

1999 - Frankrijk. De eerste camping in Frankrijk is een feit! De start van een nieuwe, spannende en leuke periode.

 

Iedere camping en ieder vakantiepark van RCN is uniek en beschikt over een eigen karakter. Met altijd de keuze uit kampeerplaatsen en verhuuraccommodaties én niet te vergeten: standaard een prachtige ligging midden in de natuur. Zo weet je tot op de dag vandaag nog steeds wat je bij ons precies kunt verwachten.

 

> LEES MEER OVER ONZE MISSIE