Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bij RCN Vakantieparken gunnen we iedereen een fijne vakantie

Goed voor elkaar! Alles wat je deelt, krijgt waarde.

Een verblijf bij RCN vakantieparken is méér dan een heerlijke vakantie. RCN biedt al meer dan 65 jaar een bijzondere combinatie van kampeerplaatsen en verblijfsaccommodaties op prachtige locaties. Maar wat niet iedereen weet, is dat wij behalve het leveren van heerlijke vakanties, ook iets heel bijzonders doen met de winst die we realiseren. Wanneer je bij ons vakantie viert, zorg je niet alleen voor je eigen vakantieplezier. De gehele winstuitkering besteedt RCN namelijk aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid.

Jij een glimlach, zij een glimlach. 

Bijzondere projecten van RCN
Vakanties voor mensen voor wie vakantie niet zo vanzelfsprekend is

Bij RCN kan en mag iedereen zichzelf zijn. Want we gaan respectvol met elkaar om en we bieden voor iedereen een passend verblijf. Van een eenvoudige tent tot een luxe villa. 

Vanuit deze gedachte blijven we ons zelf natuurlijk ook de komende jaren verbeteren en ontwikkelen.  Om een veilige en natuurlijke omgeving te realiseren waar al onze gasten zich kunnen ontspannen en optimaal kunnen genieten van alles wat wij als vakantieparken te bieden hebben. 

Een unieke vakantie ervaring met oog voor de wereld om ons heen. 

 

Met een RCN-vakantie steun je mensen voor wie vakantie niet zo vanzelfsprekend is. Jij een glimlach, zij een glimlach. Hieronder lees je meer over onze mooie projecten!

 

100 gratis vakanties
100 gratis vakanties

Sinds 2016 geven we jaarlijks 100 gratis zomervakanties aan gezinnen die leven op bijstandsniveau. RCN en Hetvakantiebureau.nl werken samen in dit unieke samenwerkingsproject.

100 gratis vakanties
Ouderenmidweek
Ouderenmidweek

Jaarlijks zetten we honderden eenzame ouderen in het zonnetje tijdens de ouderenmidweek. De midweek van 2018 zit er helaas op, het was een groot succes! Bekijk hier de foto's van de midweek.

Bekijk de compilatie
Zorgvakanties
Zorgvakanties

Hetvakantiebureau.nl organiseert vakanties voor mensen die extra zorg nodig hebben op vakantie. Ook RCN draagt haar steentje bij, om deze mensen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Bekijk video
Onze gasten vertellen
Onze gasten vertellen

"Wij hebben ze allemaal gezien"

Wie alle 17 parken van RCN bezoekt, is wel even bezig. Adrien en zijn vrouw Clairette vertellen over hun ervaringen.

Lees het hele verhaal
Trots op onze Awards

RCN Vakantieparken heeft al 2 jaar op rij een Zoover Award voor de beste campingaanbieder gewonnen. Stem jij dit jaar ook weer op ons?

Zoover Awards
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail