Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Flaasbloem Frisbee Games

Een uitdagend disc golf parcours

Je kunt op ons park ook Frisbee Games spelen, ook wel Disc Golf genoemd.

Er zijn verschillende games:

Er is een 5 holes Disc Golf parcours. Dit is de frisbeevariant van golf. Je speelt 5 holes waarbij je in zo min mogelijk worpen de frisbee in de ‘polehole’ probeert te gooien. Dit is een ronde metalen mand op een standaard. Boven de mand zijn loshangende kettingen aangebracht, die de schijf in de vlucht stoppen en in de mand doen belanden. Het parcours is extra leuk omdat je ook wat hindernissen moet omzeilen.

 

Naast dit parcours is er een junior accuracy range. Hier gaat het om goed mikken vanuit 4 verschillende posities. Er is ook een distance game waarbij het doel is om de frisbee zo ver mogelijk te gooien.

 

Wil je een potje frisbee spelen? Op de receptie kun je gratis een setje lenen tegen een borg van € 15,-

 

Op de Flaasbloem Frisbee Games speelvelden zullen we samen met het recreatieteam regelmatig leuke spellen spelen zoals Ultimate Frisbee en koningsfrisbee.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN de Flaasbloem
Flaasdijk 1, 4861 RC Chaam
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail