Op pad met de Kruimelpadclub! Speciaal voor echte speurneuzen

Ben jij een echte ontdekkingsreiziger? Dan is het Kruimelpadavontuur echt iets voor jou!

Samen met de Kruimelpadclub ga je op zoek naar alle spannende opdrachten van het Kruimelpad en beleef je de mooiste avonturen. De opdrachten vind je bij de zes speciale Kruimelpadpalen, die verspreid zijn over de camping. Kun jij alle palen op het park vinden?

Als je de opdracht goed uitvoert krijg je een speciale sticker. De stickers kun je verdienen door op avontuur te gaan met de Kruimelpadclub, maar ook door zelf de Kruimelpadpalen te volgen (vanaf 7 juli). De stickers die je verzameld hebt, plak je in je eigen boekje. Heb je alle zes de opdrachten gehaald? Dan kun je de laatste sticker verdienen door een lekkere verrassing op te halen bij het restaurant. Nu is jouw Kruimelpadpas compleet en kun je een cadeautje ophalen bij de receptie. 
Vanaf nu ben jij een echte Kruimelheld!

Nieuw bij de Kruimelpadclub!
Nieuw dit jaar bij de Kruimelpadclub zijn Alex Avontuur en Speurhond Sammy. Alex en Sammy zijn beste vriendjes! Samen maken ze veel leuke dingen mee. Alex wil later een échte avonturier worden. Ga jij mee op avontuur deze zomer met Alex en Sammy?  We zoeken nog veel meer vrolijke speurneuzen!

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.