Op pad met de Kruimelpadclub! Speciaal voor echte speurneuzen

Zijn jouw kinderen echte ontdekkingsreizigers? Dan is het Kruimelpadavontuur echt iets voor hen!

Samen met de Kruimelpadclub gaan zij op zoek naar alle spannende opdrachten van het Kruimelpad en beleven zij de mooiste avonturen. De opdrachten zijn te vinden bij de zes speciale Kruimelpadpalen, die verspreid zijn over de camping. 

Een echte Kruimelheld worden
Een echte Kruimelheld worden

Op avontuur met de Kruimelpadclub kunnen kinderen Kruimelpadstickers verdienen door alle 6 de opdrachten bij de Kruimelpadpalen goed uit te voeren. Ze kunnen ook zelf het Kruimelpad volgen. De stickers plakken ze in hun boekje. De laatste sticker verdienen ze door een lekkere verrassing op te halen in het restaurant. Nu is de Kruimelpadpas compleet en kunnen ze een cadeautje ophalen bij de receptie.

Nieuw bij de Kruimelpadclub!
Nieuw bij de Kruimelpadclub!

Nieuw dit jaar bij de Kruimelpadclub is Alex Avontuur! Op de parken in Nederland en op een aantal parken in Frankrijk heeft Alex zelfs een hulpje: Speurhond Sammy. Alex en Sammy zijn beste vriendjes! Samen maken ze veel leuke dingen mee. Alex wil later een échte avonturier worden. Wie gaat er mee op avontuur met Alex en Sammy?  Ze zoeken nog veel meer vrolijke speurneuzen!

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.