Op ontdekkingsreis met Club Sammy

Sammy, Alex en Emma beleven samen de tofste avonturen en nemen jou daar graag in mee! Graag stellen we Club Sammy eerst even aan je voor:

Wie is Alex? Alex is een échte avonturier en is het liefst altijd bezig met het ontdekken en beleven van nieuwe dingen. Zo is hij razend enthousiast over het bouwen van hutten en speelt hij graag een potje voetbal. Alex moet alles nog ontdekken en vindt het soms nog een beetje spannend maar gelukkig is hij overal op voorbereid.

Wie is Emma? Emma is iemand die uren kan staren door haar verrekijker, vooral wanneer ze iets moois ziet zoals vogels, lieveheersbeestjes of bloemetjes. Ze weet dan ook echt alles over de natuur. Het liefst kookt ze zelfs met de dingen die ze zelf heeft geplukt.

Wie is Sammy? Sammy is een nieuwsgierige hond, die altijd voor iedereen klaar staat. Hij wordt blij van de wereld om zich heen en deelt dit graag met anderen. Daarom stuurt hij Alex en Emma op pad om de omgeving op en rondom de vakantieparken te ontdekken. 

Samen met het recreatieteam zorgt Club Sammy met diverse (kinder)activiteiten en faciliteiten voor plezier en vermaak van alle leeftijden tijdens een vakantie bij RCN!