RCN la Bastide en Ardèche, gelegen aan rivier de Ardèche

RCN Vakantiepark in de Ardèche

Vakantie aan de Ardèche

Op de RCN Vakantieparken in de Ardèche geniet je optimaal van je vakantie. Het park is omgeven door verscholen grotten, rotspartijen, rivieren, kastelen en gezellige dorpjes. Dit gebied is dus bij uitstek geschikt voor een actieve gezinsvakantie voor alle leeftijden.

Overnachten in de Ardèche
RCN la Bastide en Ardèche is een schitterend, kindvriendelijk vakantiepark en ligt direct aan de Ardèche in Ruoms. Met een eigen strand! De indrukwekkende Pont d'Arc is per kano bereikbaar. Geniet van je verblijf in de Ardèche in een luxe stacaravan of op een ruime kampeerplaats op een RCN Vakantiepark!

Verblijf op een RCN Vakantiepark in de Ardèche.

Kies je RCN Vakantiepark in Ardèche
Gelegen aan rivier de Ardèche
RCN la Bastide en Ardèche

RCN la Bastide en Ardèche

RCN la Bastide en Ardèche bevindt zich aan de oever van de rivier de Ardèche. Liefhebbers van de Franse natuur, waterratten en fietsliefhebbers komen hier ongetwijfeld aan hun trekken. 

Altijd wat te doen in de Ardèche

Uitstapjes en activiteiten in de Ardèche

RCN la Bastide en Ardèche is omgeven door massieve rotswanden die worden afgewisseld door diepe kloven en prachtige panorama's, met altijd de bochtige, glinsterende rivier op de achtergrond. Na een mooie tour ligt daar plotseling de camping, als een paradijs aan het water. In deze prachtige Zuid-Franse regio ontdek je veel historische bezienswaardigheden, van de prehistorie tot de Romeinse tijd en de middeleeuwen. Naast de vele verschillende activiteiten in de omgeving biedt de camping voldoende mogelijkheden om heerlijk van de Franse zon te genieten. Je vindt al onze tips terug in het uitgebreide overzicht van uitstapjes en activiteiten in de Ardèche.