RCN Val de Cantobre vakantiepark in Aveyron

RCN Vakantiepark in Aveyron

RCN Val de Cantobre

Op de RCN Vakantieparken in Aveyron geniet je optimaal van je vakantie. Middenin het ongerepte natuurgebied Les Grands Causses ligt RCN Val de Cantobre. Vanaf de terrassencamping heb je een adembenemend panorama-uitzicht over kalkstenen hoogvlaktes en beboste heuvels. Vele historische steden en dorpen sieren het landschap en de omgeving is uitermate geschikt voor wandelaars.

Overnachten in Aveyron
Op dit panorama-vakantiepark RCN Val de Cantobre in Nant geniet je overal van het overweldigende uitzicht over het ongerepte natuurgebied Les Grands Causses in het departement Aveyron. Een paradijs voor wandelaars! Geniet van je verblijf in Aveyron in een chalet of luxe stacaravan of op een ruime kampeerplaats op een RCN Vakantiepark!

Verblijf op een RCN Vakantiepark in Aveyron.

Kies je RCN park in Aveyron
Middenin het ongerepte natuurgebied Les Grands Causses
RCN Val de Cantobre

RCN Val de Cantobre

Camping val de Cantobre is een prachtige vier sterren camping gelegen in de door Unesco uitgeroepen nationale parken Des Grandes Causses en de Cevennen.

Altijd wat te doen in Aveyron

Uitstapjes en activiteiten in Aveyron

Midden in het wilde en ongerepte natuurgebied Les Grand Causses, in het departement Aveyron, ligt tussen de kalkstenen hoogvlaktes en de beboste heuvels panoramacamping RCN Val de Cantobre. Een plek om tot rust te komen, maar ook geschikt voor allerlei uiteenlopende uitstapjes. Ideale omgeving om tot rust te komen én voor spannende activiteiten. De omgeving is ook geschikt voor fietsers en wandelaars. Je vindt al onze tips terug in het uitgebreide overzicht van uitstapjes en activiteiten in Aveyron.