Reservieren Sie Ihren Tisch online
RCN les Collines de Castellane Vakantiepark in Castellane

Vakantiepark in de Haute Provence

RCN Les Collines de Castellane

Op de RCN Vakantieparken in de Haute Provence geniet je optimaal van je vakantie. Op RCN les Collines de Castellane komen de romantiek uit de Provence en de spanning uit de Alpen samen. De gevarieerde natuur leent zich met haar vele hoogteverschillen uitstekend voor een actieve vakantie voor alle leeftijden. De bekende kloof Gorges du Verdon staat ook wel bekend als de Grand Canyon van Europa.

Overnachten in de Haute Provence
Luxe vakantiepark in Castellane, vlakbij de Gorges du Verdon in de Haute Provence. Vakantie in een prachtig berglandschap! Geniet van je verblijf in Castellane in een safaritent, chalet, luxe stacaravan of op een ruime kampeerplaats op een RCN Vakantiepark in de Haute Provence.

Verblijf op een RCN Vakantiepark in de Haute Provence.

 

Kies je park in de Haute Provence
Ga op avontuur in de Haute Provence
RCN les Collines de Castellane

RCN les Collines de Castellane

RCN les Collines de Castellane is een prachtig vakantiepark met een schitterende ligging vlakbij de Gorges du Verdon in de Haute Provence.

Altijd wat te doen in de Haute Provence

Uitstapjes en activiteiten in de Haute Provence

Gelegen midden in een wonderschoon landschap is camping RCN les Collines de Castellane de perfecte uitvalsbasis voor een actieve vakantie. De streek heeft oneiding veel mogelijkheden. Een ideale omgeving om te raften, bungeejumpen, parapenten, maar ook wandelen, paardrijden of golfen. Je vindt al onze tips terug in het uitgebreide overzicht van uitstapjes en activiteiten in de Haute Provence.  

Können wir Ihnen helfen
Wir sind anwesend Nehmen Sie gern Kontakt mit dem Contact-Center auf. Aufgrund der erhöhten Nachfrage an Feiertagen wurden unsere Öffnungszeiten vorübergehend angepasst. Unser Contact Center ist von Montag bis Sonntag zwischen 09:00 und 16:00 Uhr erreichbar. Wir werden unser Möglichstes tun, um Ihre Fragen so schnell wie möglich zu beantworten. Tipp: Wir empfehlen, an Werktagen zwischen 13:00 und 16:00 Uhr anzurufen.
Ich rufe an aus:
+49 2821 3939997
E-Mail
Es ist sehr viel los, es kann einige Zeit dauern, bis Sie eine Antwort erhalten. E-Mail