Reservieren Sie Ihren Tisch online
RCN la Ferme du Latois vakantiepark in de Vendée

RCN Vakantiepark in de Vendée

Vakantie vlakbij de Atlantische kust

Op de RCN Vakantieparken in de Vendée geniet je optimaal van je vakantie. Een ontspannen gezinsvakantie beleef je bij RCN la Ferme du Latois, in de zonovergoten Vendée. Het kindvriendelijke park ligt op een voormalig boerenerf. De boerderij en de stallen uit 1800 zijn nog grotendeels intact en fungeren als hoofdgebouw en recreatieruimte. Gelegen op het schilderachtige Franse platteland en toch vlakbij zee, is la Ferme een ideale vakantiebestemming.

Overnachten in de Vendée
RCN la Ferme du Latois is een kindvriendelijk, Nederlands vakantiepark in de Vendée, vlakbij de Atlantische kust. Kom genieten van je verblijf in de Vendée in een luxe stacaravan of op een ruime kampeerplaats op een RCN Vakantiepark op het Franse platteland, vlakbij de Atlantische kust!

Verblijf op een RCN Vakantiepark in de Vendée.

Kies je park in de Vendée
Eropuit in de veelzijdige Vendée
RCN la Ferme du Latois

RCN la Ferme du Latois

RCN la Ferme du Latois: prachtig vakantiepark vlakbij de Atlantische kust. Voor een sportieve vakantie ben je hier op de juiste plek. Maak een fiets- of wandeltocht of bezoek de dorpjes.

Altijd wat te doen in de Vendée

Uitstapjes en activiteiten in de Vendée

Op zo'n 10 kilometer van RCN la Ferme du Latois liggen de mooiste stranden aan de Atlantische oceaan. Op de prachtige rotspartijen aan het strand kun je bij eb krabbetjes, schelpjes en mosselen zoeken. Tegelijkertijd biedt het strand tal van watersportmogelijkheden voor verschillende leeftijden. Huur een kano, zeilboot of catamaran om de oceaan op te gaan, of ga strandzeilen langs de prachtige kustlijn. Houd je meer van een relaxvakantie? Ook dat is mogelijk! Het rustige platteland van RCN la Ferme du Latois is bij uitstek de plek om tot rust te komen. Gezellige badplaatsen, historische plaatsen, gezinsattracties of natuurgebieden, je vindt het allemaal in de veelzijdige Vendée. Je vindt al onze tips terug in het uitgebreide overzicht van uitstapjes en activiteiten in de Vendée.

Können wir Ihnen helfen
Wir sind derzeit nicht verfügbar Nehmen Sie gern Kontakt mit dem Contact-Center auf. Wir sind Montag bis Freitag von 09:00 bis 21:00 Uhr und am Wochenende von 09:00 bis 18:00 Uhr unter unserer Telefonnummererreichbar. Aufgrund erhöhter Nachfrage an Feiertagen kann die Wartezeit länger als üblich sein. Tipp: Um die Wartezeit zu verkürzen, empfehlen wir Ihnen, an Werktagen zwischen 13:00 und 16:00 Uhr anzurufen.
Ich rufe an aus:
+49 2821 3939997
E-Mail
Wir werden innerhalb von 3 tage antworten. E-Mail