RCN Camping het Grote Bos op de Utrechtse Heuvelrug

RCN Camping in Utrecht

Kampeervakantie op de Utrechtse Heuvelrug

Geniet optimaal van je kampeervakantie op onze camping in Utrecht. Rijke natuur, een glooiend landschap, gezellige dorpjes en Utrecht en Amersfoort op fietsafstand: de Utrechtse Heuvelrug is een van de meest veelzijdige vakantiebestemmingen in Nederland. Of je nu sportief bent of liever cultuur snuift, een verblijf op RCN het Grote Bos in Doorn maakt je vakantie compleet.

Kamperen op de Utrechtse Heuvelrug
RCN het Grote Bos ligt op de Utrechtse Heuvelrug, in een glooiend landschap met een rijke natuur. Een verblijf op RCN Camping het Grote Bos in Doorn maakt je kampeervakantie compleet.

Kom kamperen op een RCN camping op de Utrechtse Heuvelrug.

Kies je RCN camping in Utrecht
Vakantie op de Utrechtse Heuvelrug
RCN het Grote Bos

RCN het Grote Bos

Camping RCN het Grote Bos ligt op de Utrechtse Heuvelrug, een van de meest veelzijdige vakantiebestemmingen in Nederland. Door de natuurlijke ligging is er alle ruimte voor kampeerders.

Altijd wat te doen in Utrecht

Uitstapjes en activiteiten in Utrecht

Met aan de ene kant een fraai rivierenlandschap met historische stadjes en oude kastelen en aan de andere kant een heuvelachtig bosgebied is RCN het Grote Bos dé plek om tot rust te komen. En door de centrale ligging is het park ook ideaal voor een vakantie vol afwisselende uitstapjes. Het vakantiepark ligt op het voormalige landgoed Hydepark, dat in 1815 ontstond en waar in 1952 Stichting Recreatiecentrum Hydeparklaan werd opgericht. Die oorsprong is nog altijd duidelijk terug te zien in de mooie beukenlanen en natuurrijke omgeving. Je vindt al onze tips terug in het uitgebreide overzicht van uitstapjes en activiteiten in Utrecht.