Reservieren Sie Ihren Tisch online
RCN Belledonne Vakantiepark in de Franse Alpen

RCN Vakantiepark in de Franse Alpen

Vakantie bij Alpe d'Huez

Op de RCN Vakantieparken in de Franse Alpen geniet je optimaal van je vakantie. Aan de rand van een beschermd natuurgebied, het Parc Nationale des Écrins, ligt RCN-camping Belledonne. Dit stuk van de Franse Alpen is vooral beroemd om de bergen uit Tour de France; vanaf het park kijken gasten uit op de alom bekende Alpe d’Huez. Fietsfanaten wanen zich hier echte wielrenners, maar ook als wintersportgebied doet de Isère het goed. 

Overnachten in de Franse Alpen
Vakantiepark RCN Belledonne ligt om de hoek van Alpe d'Huez, de droom van elke wielrenner. Vakantie in de Franse Alpen! Geniet van je verblijf vlakbij Alpe d'Huez in een luxe stacaravan of op een ruime kampeerplaats op een RCN Vakantiepark in de Franse Alpen!

Verblijf op een RCN Vakantiepark in de Franse Alpen.

Kies je park in de Franse Alpen
Voldoende sportieve mogelijkheden in de Franse Alpen
RCN Belledonne

RCN Belledonne

Prachtig vakantiepark met een geweldig uitzicht op de Alpe d'Huez. Kom genieten op RCN Belledonne in de Franse Alpen. Ideale omgeving voor sportieve activiteiten.

Altijd wat te doen in de Franse Alpen

Uitstapjes en activiteiten in de Franse Alpen

Op vijf hectare landbouwgrond, aan de voet van de Franse Alpen, ligt RCN Belledonne. Deze camping ligt op de rand van het Parc Nationale des Écrins, een beschermd gebied met ongerepte natuur. Wilde rivieren, watervallen, stuwmeren, gletsjers en natuurlijk de bekende bergen maken dit natuurgebied zo divers dat je niet uitgekeken raakt. Daardoor biedt de omgeving vele sportieve mogelijkheden. Zowel geoefdende sportliefhebbers als beginners kunnen bij RCN Belledonne gerust hun sporthart ophalen. Ook voor de minder sportieve types heeft de omgeving genoeg te bieden. Je vindt al onze tips terug in het uitgebreide overzicht van uitstapjes en activiteiten in de Franse Alpen.  

Können wir Ihnen helfen
Wir sind derzeit nicht verfügbar Nehmen Sie gern Kontakt mit dem Contact-Center auf. Wir sind Montag bis Freitag von 09:00 bis 21:00 Uhr und am Wochenende von 09:00 bis 18:00 Uhr unter unserer Telefonnummererreichbar. Aufgrund erhöhter Nachfrage an Feiertagen kann die Wartezeit länger als üblich sein. Tipp: Um die Wartezeit zu verkürzen, empfehlen wir Ihnen, an Werktagen zwischen 13:00 und 16:00 Uhr anzurufen.
Ich rufe an aus:
+49 2821 3939997
E-Mail
Wir werden innerhalb von 24 Stunden antworten. E-Mail