RCN le Moulin de la Pique vakantiepark in de Dordogne

RCN Vakantiepark in de Dordogne

Historisch landgoed in Belvès

Op de RCN Vakantieparken in de Dordogne geniet je optimaal van je vakantie. Dankzij de oorspronkelijke, kasteelachtige gebouwen en magnolia’s ademt het vakantiepark nog een klassieke, romantische sfeer. Luxe en weelde staan hier centraal. De combinatie van het sprookjesachtige decor en alle moderne voorzieningen maakt het vakantiepark een waar paradijs. Ook voor kinderen is het een paradijs met aquaparc la Pique.

Overnachten in de Dordogne
RCN le Moulin de la Pique is een 5 sterren vakantiepark in de Dordogne. Op een oud landgoed met Zuid-Franse sfeer en maar liefst vier zwembaden met spectaculaire glijbanen! Geniet van je verblijf in de Dordogne in een van de vele accommodaties - van safaritent tot luxe vakantiewoning - of op een ruime kampeerplaats op een RCN Vakantiepark!

Verblijf op een RCN Vakantiepark in de Dordogne.

Kies je park in de Dordogne
Geniet van de prachtige Dordogne
RCN le Moulin de la Pique

RCN le Moulin de la Pique

Op een oud landgoed met een Franse sfeer vind je alles voor een actieve en ontspannende vakantie. RCN Moulin de la Pique ligt vlakbij de rivier de Dordogne, en behoort tot de ANWB-Eurotopcampings

Altijd wat te doen in de Dordogne

Uitstapjes en activiteiten in de Dordogne

RCN le Moulin de la Pique is een ideaal vertrekpunt om de natuur en de cultuur van de Dordogne te gaan ontdekken. Om te beginnen natuurlijk de gelijknamige rivier, die niet ver van onze camping stroomt en die langs schilderachtige dorpen en Middeleeuwse kastelen voert. Trek de natuur in en beklim ruige rotspartijen voor een mooi uitzicht, daal af in de prachtige druipsteengrotten of bezoek beroemde oude steden als Sarlat en Monpazier. Je vindt al onze tips terug in het uitgebreide overzicht van uitstapjes en activiteiten in de Dordogne.