RCN Ferienparks im Zeeland: Campen am Veersemeer oder Nordsestrand im Zeeland

RCN Campings in Zeeland

Genieten direct aan het water

Kom kamperen op een RCN Camping in Zeeland! Onze campings in Zeeland liggen direct aan het water en zijn ideaal voor watersport.

Kamperen in Zeeland
RCN Camping de Schotsman in Kamperland ligt pal aan het Veerse Meer is op slechts enkele kilometers van het Noordzeestrand. RCN Camping Toppershoedje wordt door een duinenrij gescheiden van het breedste strand van Nederland en ligt vlakbij het Grevelingenmeer, op de grens met Zeeland.

Ga naar een RCN camping in Zeeland en geniet van de eeuwige strijd tussen mens en zee. Het landschap van het voormalige eilandenrijk kenmerkt zich door het vele water. Onze campings in Zeeland zijn ideaal voor surfers, duikers en zeilers. Wil je juist luieren op het strand bij Domburg, Renesse, Ouddorp, Kamperland of Veere, dan is een kampeervakantie in Zeeland echt genieten. 

Kies je RCN camping in Zeeland
Vakantie aan het strand
RCN Toppershoedje - Ouddorp aan Zee

RCN Toppershoedje - Ouddorp aan Zee

RCN Toppershoedje ligt in Ouddorp op Goerree-Overflakkee, vlak bij de grens met Zeeland en het Grevelingenmeer, gescheiden door een duinenrij van het breedste en schoonste strand van Nederland.

RCN de Schotsman - Kamperland

RCN de Schotsman - Kamperland

In Kamperland, pal aan het prachtige Veerse meer en op 2 km van het Noordzeestrand ligt RCN de Schotsman. Een camping midden in Zeeland met eindeloze watersportmogelijkheden.

Altijd wat te doen in Zeeland

Uitstapjes en activiteiten in Zeeland

Laat je inspireren voor een heerlijke kampeervakantie in Zeeland. Voor watersporters zijn er volop spannende sporten in Zeeland: blokarten, golfsurfen, wakeboarden, kitesurfen... thrills te over. Vooral bij de Brouwersdam bij RCN Toppershoedje zijn er eindeloos veel watersportmogelijkheden. De Water Jump is een must voor elke adrenalinejunkie. Maar ook bij de Schotsman aan het Veerse meer met zijn waterskibaan en zeil- en surfschool geniet je optimaal van een watersportvakantie in Zeeland. Vergeet ook de pittoreske dorpjes en steden in Zeeland niet die je vanuit onze campings kunt bezoeken: Veere, Domburg, Middelburg, Goedereede, Middelharnis en Ouddorp aan Zee. Je vindt al onze tips terug in het uitgebreide overzicht van uitstapjes en activiteiten in Zeeland bij de Schotsman en bij Toppershoedje.