Vakantiepark in Zeeland

RCN de Schotsman - RCN Topperhoedje

Vier je vakantie op een RCN Vakantiepark in Zeeland! De provincie met de schoonste stranden en de meeste zonuren van Nederland. Heb je het vakantiegevoel al te pakken?

Onze vakantieparken in Zeeland liggen direct aan het water en zijn ideaal voor watersport. RCN Vakantiepark de Schotsman in Kamperland ligt pal aan het Veerse Meer. Het watersportparadijs voor onder andere windsurfers, suppers en zeilers. Maar ook een prachtig natuurgebied met 12 eilanden die toegangelijk zijn om te bezoeken voor een mooie wandeling. Vanaf RCN de Schotsman ben je op de fiets of met de auto ook zo in de mooie plaatsen Veere, Middelburg en kustplaats Domburg. Hier vind je gezellige terassen, musea, historische plekken en in de zomer activiteiten als ringrijden en braderieën.

 

RCN vakantiepark Toppershoedje in Ouddorp wordt door een duinenrij gescheiden van het breedste strand van Nederland en ligt vlakbij het Grevelingenmeer, op de grens met Zeeland. De locatie voor een heerlijke strandvakantie met activiteiten als het bouwen van een zandkasteel, kitesurfen of een heerlijke wandeling. De ligging van RCN Topperhoedje is perfect voor het maken van leuke uitstapjes naar Zierikzee, Rotterdam, Dordrecht, Kinderdijk of het bijzondere natuurgebied Tiengemeten.

Geniet van je verblijf in Zeeland in een bungalow, chalet, kampeerplaats, camperplaats of mobil home op een RCN Vakantiepark!

Wij hebben ook in andere provincies vakantieparken.