Reservieren Sie Ihren Tisch online

Sportief & avontuur

In de omgeving

  • Echt spannend is het canyoning. Vanaf ongeveer 9 jaar oud (1,35 meter groot) kun je al meedoen. Hierbij daal je in een wetsuit de rivierbeding af, al springend van rots naar rots en glijdend door de stroomversnellingen van het water, alsof je een natuurlijke wildwaterbaan afgaat. Een unieke ervaring!
  • De rivieren in de omgeving van het park nodigen uit tot allerlei watersportactiviteiten, geschikt voor jong en oud. Je kunt bijvoorbeeld kanoën op de Dourbie of de Tarn.
  • Doe mee met een van de vele avonturenparcours in de regio. Er zijn al mogelijkheden om mee te doen vanaf 3 jaar.
  • Velorail in Sainte Eulalie de Cernon. Al fietsend over een spoorrails, rijdend door lange tunnels, ontdek je de vallei van de Cernon. Deze activiteit is goed te combineren met een bezoek aan het Reptilarium in dezelfde plaats. Een wandeling door dit oude tempeliersdorp en/of om te combineren met het plaatsje Roquefort-sur-Salzon, voor een bezoek aan de grotten van de wereldberoemde Roquefort-kaas.
  • Al vanaf 5 jaar kun je gaan parapenten: een tandemsprong maken en je zo vrij voelen als een vogel in de lucht.

   

Können wir Ihnen helfen
Wir sind derzeit nicht verfügbar Nehmen Sie gern Kontakt mit dem Contact-Center auf. Wir sind Montag bis Freitag von 09:00 bis 21:00 Uhr und am Wochenende von 09:00 bis 18:00 Uhr unter unserer Telefonnummererreichbar. Aufgrund erhöhter Nachfrage an Feiertagen kann die Wartezeit länger als üblich sein. Tipp: Um die Wartezeit zu verkürzen, empfehlen wir Ihnen, an Werktagen zwischen 13:00 und 16:00 Uhr anzurufen.
Ich rufe an aus:
+49 2821 3939997
RCN Val de Cantobre
Vellas, 12230 Nant | Frankreich
E-Mail
Wir werden innerhalb von 24 Stunden antworten. E-Mail