Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Jaarplaats Zuid-Frankrijk

RCN Domaine de la Noguière

Als eigenaar van een luxe stacaravan op RCN Domaine de la Noguière ben je altijd verzekerd van een mooie, luxe accommodatie voor een optimaal Frans vakantiegevoel. De prachtige, nieuwe accommodaties zijn allemaal geplaatst

op stukken grond van minimaal tweehonderd vierkante meter in het bungalowgedeelte van de camping. De stacaravans beschikken over een ruime veranda en zijn van alle gemakken voorzien.

Je eigen vakantiestek

in Zuid Frankrijk

Periode & kosten:

Als eigenaar kunt u van de stacaravan van begin maart tot 5 januari voor slechts € 336,- per maand (exclusief water, elektra en gemeente heffingen).

Plattegrond:

Bekijk de plattegrond voor de ligging van deze stacaravans op onze camping. De plaatsen zijn met een zwart vierkantje aangegeven.


Vakantieverblijf:

De stacaravan is een vakantieverblijf, waarbij permanente bewoning niet is toegestaan.

 

Verhuur aan derden:

Het is ook mogelijk de stacaravan te verhuren aan derden. Dat kan maximaal tien weken per jaar in de periode van mei tot eind september. De eigenaar betaalt hiervoor € 75,- per verhuurde week aan RCN Domaine de la Noguiere.

 

Meer informatie?

Heeft u nog meer vragen of het kopen van een van onze prachtige stacaravans op RCN Domaine de la Noguière? Belt u dan met 0033 494 451 378 (Nederlands gesproken).

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN le Moulin de la Pique
La Pique, 24170 Pays de Belvès
Stuur een e-mail
Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail