Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Groepen bij RCN

voor ieder feestje een mogelijkheid

Wil je graag iets vieren met leuke activiteiten en lekker eten?
Dat kan bij RCN Vakantieparken!

 

Of je nu een jubileum viert of een schoolkamp organiseert, RCN biedt een breed scala aan mogelijkheden.


Zo kun je bij RCN de Noordster in Drenthe met 24 personen terecht in het groepsverblijf en RCN de Flaasbloem beschikt over een groot evenemententerrein om grote groepen te ontvangen. RCN de Potten bij Sneek biedt onder meer zaalverhuur en zeilfeestjes aan en RCN het Grote Bos heeft de stoerste survivalbaan voor een avontuurlijk kinderfeest. Op RCN Zeewolde kun je groepskamperen op een unieke locatie... bij het strand! Maar ook alle andere parken hebben voorzieningen voor bijeenkomsten en groepen.

Horeca

diverse mogelijkheden

Alle parken van RCN beschikken over een restaurant en snackbar waar je voor een vriendelijke prijs heerlijk kunt eten. 

In onze horecabrochure vind je informatie over de verschillende mogelijkheden die wij kunnen bieden aan groepen. Naast de buffetten is er ook de mogelijkheid om à la carte te dineren met grote groepen. De horecabrochure geeft richtlijnen aan, in principe kan alles aangepast worden naar gelang de wensen!

 

De mogelijkheden kunnen per park variëren. Wil je meer informatie, neem gerust contact op met het park van je keuze. Samen organiseren wij een samenzijn om niet te vergeten!

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail