#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Eropuit met een grote groep

Van 8 tot 24 personen

Een keer met een grotere groep weg? Dat kan! RCN Vakantieparken biedt namelijk fantastische groepsaccommodaties die geschikt zijn tot wel 24 personen. Dus wil jij met je leukste vriendengroep, familie of je vereniging een onvergetelijke week of weekend beleven? Dan zijn deze accommodaties zeer geschikt voor jou.

Zit je liever verspreid over verschillende accommodaties maar toch samen op één plek? Ook dat kan. Op de vakantieparken bieden wij de mogelijkheid om meerdere accommodaties naast elkaar te huren of met je familie een kampeerveld te delen met de leukste safaritenten. Zo heb je en je gewenste privacy en beleef je optimaal het gevoel van samen.

Benieuwd naar de verschillende parken en de accommodatie mogelijkheden? Kijk hier onder voor meer informatie.

Groepsaccommodatie in Drenthe

Groepsaccommodatie in Drenthe

In de prachtige bosrijke omgeving staat De Komeet op RCN de Noordster. Eropuit in de natuur staat hier bovenaan je activiteitenlijst. In deze groepsaccommodatie kunnen maximaal 24 personen.

Groepsaccommodatie in Flevoland

Groepsaccommodatie in Flevoland

Op een supermooie locatie met groot terras kijk je uit over het strand en de haven van RCN Zeewolde. De accommodatie is geschikt voor 24 personen voor een midweek of weekend.

Groepsvelden met eigen accommodatie

Groepsvelden met eigen accommodatie

Met vrienden weg maar wel graag je eigen plek? Bekijk dan de volgende accommodaties die op of rond een veld staan op onze verschillende vakantieparken hieronder. Boeken van meerdere accommodaties kan door te bellen met 085 0400 700. Dan zoeken wij de plekken dicht bij elkaar voor jou uit!

 

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.1
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud