Groepen bij RCN
voor ieder feestje een mogelijkheid

Wil je graag iets vieren met leuke activiteiten en lekker eten?
Dat kan bij RCN Vakantieparken!


Of je nu een jubileum viert of een schoolkamp organiseert, RCN biedt een breed scala aan mogelijkheden.


Zo kun je bij RCN de Noordster in Drenthe met 32 personen terecht in het groepsverblijf en RCN de Flaasbloem beschikt over een groot evenemententerrein om grote groepen te ontvangen. RCN de Potten bij Sneek biedt onder meer zaalverhuur en zeilfeestjes aan en RCN het Grote Bos heeft de stoerste survivalbaan voor een avontuurlijk kinderfeest. Vanaf komend jaar kun je op RCN Zeewolde groepskameren op een unieke locatie... bij het strand! Maar ook alle andere parken hebben voorzieningen voor bijeenkomsten en groepen.

Horeca
diverse mogelijkheden

Alle parken van RCN beschikken over een restaurant en snackbar waar je voor een vriendelijke prijs heerlijk kunt eten. 

In onze horecabrochure vind je informatie over de verschillende mogelijkheden die wij kunnen bieden aan groepen. Naast de buffetten is er ook de mogelijkheid om à la carte te dineren met grote groepen. De horecabrochure geeft richtlijnen aan, in principe kan alles aangepast worden naar gelang de wensen!

 

De mogelijkheden kunnen per park variëren. Wil je meer informatie, neem gerust contact op met het park van je keuze. Samen organiseren wij een samenzijn om niet te vergeten!

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid of onze privacy verklaring.