Weg met een grote groep

Gegarandeerd een fijn groepsverblijf voor iedereen

Een groot vakantiehuis huren in Nederland? Om er een keer een midweek, week of weekend lekker tussenuit te gaan met een grote groep? Dat kan! Bij RCN vind je namelijk mooie groepsaccommodaties midden in de natuur, geschikt tot wel 24 personen.

Dus wil jij met je leukste vriendengroep, familie, vereniging of misschien wel collega's een onvergetelijke tijd beleven? Ontdek dan snel alle groepsmogelijkheden op onze vakantieparken in Nederland.

Verblijf je liever verspreid over verschillende accommodaties maar toch samen op één plek? Ook dan ben je bij RCN aan het juiste adres. Op alle vakantieparken vind je de optie om meerdere accommodaties naast elkaar te huren of bijvoorbeeld een kampeerveld te delen. Zo heb je de gewenste privacy maar beleef je toch optimaal het gevoel van samen.

Grote vakantiehuizen in Nederland
Geschikte groepsaccommodaties in de natuur voor een grote groep
Groepsaccommodatie aan het water

Groepsaccommodatie aan het water

Geniet in deze moderne 24-persoons groepsaccommodatie van 10 comfortabele slaapkamers én een ruim buitenterras, met uitzicht op het strand en de haven van RCN Zeewolde.

Groepsaccommodatie in het bos

Groepsaccommodatie in het bos

In de bosrijke omgeving van Nationaal Park Dwingelderveld, op RCN de Noordster, vind je deze 24-persoons groepsaccommodatie met 8 slaapkamers en privé badkamers.

Meer mogelijkheden voor grote groepen
Combineer jouw gewenste accommodaties tot één groepsgeheel
Ieder z'n eigen accommodatie

Ieder z'n eigen accommodatie

Met een grote groep weg maar wel graag met ieder z'n eigen plekje en privacy? Bekijk dan onderstaande accommodaties die zich op of rond een veld bevinden, om gezellig te combineren. Meer informatie of boeken? We helpen je graag! Bellen kan naar: 085 0400 700

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud