RCN Vakantiepark op de Veluwe

Vakantie midden in het bos in Gelderland

Vier vakantie op een RCN vakantiepark op de Veluwe! Ons RCN de Jagerstee ligt bij Epe midden op de Veluwe in Gelderland. Een heerlijk vakantiepark midden in het bos, waar je rust, ruimte en leuke activiteiten vindt. Geniet van je verblijf op de Veluwe in een bungalow, kampeerplaats of huurcaravan.

Wat heeft RCN de Jagerstee op de Veluwe te bieden?

Voor jong en oud

Camping op de Veluwe

Kamperen op de Veluwe betekent een vakantie dichtbij de natuur. ’s Morgens worden onze gasten regelmatig wakker tussen de eekhoorns en de zingende vogels. Het terrein van de Jagerstee is groot, maar er heerst een persoonlijke sfeer.

 

Faciliteiten op vakantiepark de Jagerstee

Naast diverse faciliteiten voor sport en spel vind je op de Jagerstee ook een gezellige ontmoetingsplaats met een groot terras.  Maar uiteraard kun je ook naar de afwisselende natuurgebieden en toeristische attracties van de Veluwe.

 

Animatie en recreatieprogramma

Tijdens de weekenden en vakanties worden de leukste activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Van dansen tot speuren met Club Sammy en van sporten tot knutselen. 

 

Een vakantiepark met de veluwe als omgeving

Op en rondom de Veluwe is genoeg te doen! Van attractieparken tot musea, op en rondom de Veluwe valt zo veel te beleven dat je je geen moment hoeft te vervelen. Bij een verblijf op RCN de Jagerstee beleef je een 100% wildgarantie

 

Brasserie op het Veluwse vakantiepark

Je bent van harte welkom in onze brasserie. Voor een kop koffie, een overheerlijke lunch of om 's avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Bij mooi weer is het heerlijk om op het terras met vrienden en familie te genieten van een borrelplank of een heerlijke sorbet.