Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Vakantieparken in Friesland

Twee RCN Vakantieparken in Friesland

Friesland heeft voor iedereen wat te bieden. De watersportliefhebber komt tijdens een vakantie in Friesland ruim aan z'n trekken. Vergeten wordt wel eens dat Friesland ook op bos- en heigebied enorm veel te bieden heeft. Heb je zin in een vakantie in Friesland? Dan ben je van harte welkom op onze vakantieparken in Friesland! RCN vakantieparken heeft in Friesland zowel accommodaties aan het water als midden in het bos. 

Sneek en Sneekermeer
RCN de Potten is ons vakantiepark in Sneek. Het vakantiepark is schitterend gelegen: direct aan het Sneekermeer. Als je van watersport houdt zit je helemaal goed op dit vakantiepark aan het Sneekermeer

Appelscha en het Drents-Friese Wold
In Appelscha vind je RCN de Roggeberg. De ligging van dit vakantiepark in Appelscha is uniek! Echt middenin de schitterende natuur. Dit vakantiepark in het Drents-Friese Wold is daarom perfect voor het maken van heerlijke wandel- en fietstochten door de schitterende natuur!

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 11.00 - 18.00 uur en in het weekend van 10.00 - 14.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail