Herfstvakantie

Last minute herfstvakantie Nederland

Vier jouw last minute herfstvakantie in de natuur

Nog even last minute weg in de herfstvakantie? De herfstvakantie is een heerlijke periode om eropuit te gaan in eigen land! Ontsnap aan de drukte en kom terug tot rust op onze vakantieparken midden in de prachtige en kleurrijke natuur van de herfst.

Kies uit een ruim aanbod aan last minute vakantiehuisjes en kampeerplaatsen midden in de bossen of rechtstreeks aan water. Tijdens jouw vakantie valt er genoeg te beleven! Ontdek het activiteiten programma met Club Sammy of ontdek de omgeving te voet of op de fiets en geniet daarna van een heerlijk herfstmenu in de parkbrasserie. 

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud
Neem je de hond mee?

Laat de hond(en) meegenieten van jouw herfstvakantie! Ontdek de leukste vakantieparken voor een last minute vakantie met hond.

Bekijk het aanbod

Last minute herfstvakantie in Nederland

5x waarom een last minute herfstvakantie in Nederland een goed idee is

1. Geniet van de kleuren van de herfst

Eén van de voordelen van een last minute herfstvakantie in Nederland is het bewonderen van de prachtige kleuren van de herfst. Met name de bosrijke omgeving is razendpopulair gedurende de herfstperiode wegens de bijzondere verscheidenheid aan kleuren van de herfstbladeren. Geniet van deze mooie bossen! Bijvoorbeeld bij Nationaal Park de Hoge Veluwe bij RCN de Jagerstee of bij de Utrechtse Heuvelrug op RCN het Grote Bos.

 

2. Sfeervolle dorpen, steden & cultuur

Tijdens de herfstvakantie vind je sfeer en gezelligheid in Nederlandse steden en dorpen. Bezoek leuke winkels of restaurants en verken bezienswaardigheden in de buurt van jouw vakantiebestemming. Alles heeft zo z'n eigen (herfst)charme!

 

3. Activiteiten voor alle leeftijden

Op en rondom onze vakantieparken vind je (ook) tijdens de herfstvakantie een scala aan activiteiten voor het hele gezin. Maak kennis met Club Sammy, doe mee aan de leukste activiteiten met ons recreatieteam of ontdek het avontuurlijke Kruimelpad. Liever binnen even opwarmen? Neem een duik in het binnenzwembad op RCN de Schotsman.

 

Ook de omgeving verkennen wordt onvergetelijk! Huur bijvoorbeeld fietsen, ontdek alle soorten en maten aan wandelroutes, ga eropuit met een E-chooper of ga op zoek naar toffe herfstactiviteiten zoals pompoenfestivals en herfstmarkten.

 

4. Avontuurlijk kamperen in de herfst

Wist je dat je tijdens de herfstvakantie óók nog kunt kamperen bij RCN Vakantieparken? Boek jouw last minute kampeerplaats op de mooiste plekjes midden in de natuur. Kamperen in de herfst is immers extra bijzonder vanwege rust en ruimte die de natuur om je heen te bieden heeft. Pak jouw tent, caravan of vouwwagen en trek eropuit!

 

5. Een last minute is lekker voordelig

Misschien wel het grootste voordeel van een last minute vakantie; is dat het financieel voordelig is. Kijk op onze website voor een overzicht van alle last minute aanbiedingen in Nederland en profiteer van de laagste prijs. Liever wat verder weg? Kijk dan ook eens naar onze last minute aanbiedingen in Frankrijk.

Wanneer is het herfstvakantie?

Het perfecte moment voor het boeken van jouw last minute herfstvakantie

Ook tijdens de herfstvakantie verschillen de vakantieperiode per regio in Nederland. Om jouw ideale last minute te kunnen vinden, is het belangrijk om te weten welke vakantieperiode bij jouw woonplaats hoort. De herfstvakantie 2023 per regio zijn:

 

  • Voor Regio Noord is de herfstvakantie van 21 oktober t/m 29 oktober 2023
  • Voor Regio Midden & Zuid is de herfstvakantie van 14 oktober t/m 22 oktober 2023

Jouw last minute vakantie met een dubbele glimlach

Want een verblijf bij RCN vakantieparken is méér dan een heerlijke vakantie

RCN is goed voor elkaar. Samen maken we vakantie mogelijk voor iedereen. Want alles wat je deelt, krijgt waarde. Wanneer je bij ons vakantie viert, zorg je niet alleen voor je eigen vakantieplezier. De gehele winstuitkering wordt besteed aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid. Jij een glimlach, zij een glimlach. Ontdek ons verhaal!

Meer last minutes in de herfstvakantie?

Ontdek dé vakantienieuwsbrief voor jou!

Nog geen last minute herfstvakantie geboekt? Laat je inspireren door onze RCN-nieuwsbrief. We verwelkomen je graag! Al 85.000 vakantieliefhebbers gingen je voor. Zo ben je als eerste op de hoogte van acties, aanbiedingen kortingen en altijd up-to-date met de laatste nieuwtjes over onze vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Last minute eropuit in de schoolvakanties

Ontdek de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie

Vakantie = tijd om te genieten! Ga eropuit met het hele gezin, vriendengroep of familie tijdens de schoolvakanties. Bij RCN geniet je namelijk óók in de schoolvakanties extra voordelig met onze last minute aanbiedingen. Ontdek de schoonheid van de natuur en overnacht er midden in tijdens de volgende vakantieperiodes:

Andere vakantieperiodes
Heb jij al plannen voor de mei-, zomer- of kerstvakantie?