Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Wij helpen je graag!
Alle vragen en antwoorden overzichtelijk op een rijtje
De top 5 veelgestelde vragen
Kan ik een boeking ongedaan maken?

De boeking kan tot twee dagen na het maken van je boeking kosteloos ongedaan gemaakt worden. Neem hiervoor contact op met het Contact Center via contact@rcn.nl of telefonisch via 085 0400 700. Na deze twee dagen gelden de RECRON-voorwaarden voor annuleringen.

Wanneer en hoe kan ik betalen?

Je kunt kiezen voor een betaling via iDeal, Credit Card of via een factuur. Boek je eerder dan 6 weken van tevoren? Dan betaal je in 2 termijnen. De eerste termijn vervalt 2 weken na boeking. De tweede termijn moet 4 weken voor aankomst voldaan zijn. Boek je korter dan 6 weken voor aankomst? Dan betaal je in één keer.

Is het al mogelijk voor 2022 te reserveren?

Ja, het is mogelijk om een reservering te maken voor 2022. En ben je toch niet helemaal zeker of wijzigen de plannen? Geen nood. Tot 1 december 2021 kun je kosteloos annuleren. 

Wat is het RCN Vrienden Voordeel?

Met het RCN Vrienden Voordeel spaar je voor aantrekkelijke kortingen op je volgende verblijf. Hoe vaker je bij RCN  vakantie viert, hoe hoger de korting wordt. Tijdens je vakantie geniet je ook van leuke aanbiedingen, te verzilveren in de horeca of elders op het park. Ook hier geldt: hoe vaker je bij ons verblijft, hoe groter je voordeel!

 

Benieuwd naar de verschillende levels en alle voordelen daarvan? Ga dan naar rcn.nl/vriendenvoordeel.

Hoe kan ik deelnemen aan het RCN Vrienden Voordeel?

Iedereen die bij RCN Vakantieparken een boeking maakt, doet automatisch mee. Je hoeft je er dus niet actief voor aan te melden.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 24 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail