Algemene voorwaarden RCN-Vakantieparken

• Reserveren

De bevestiging van de reservering wordt binnen enkele dagen per e-mail toegezonden. Jouw reservering op een van de RCN Vakantieparken is definitief zodra je de bevestiging van het park hebt ontvangen. De bevestiging is tevens het bewijs van reservering. Heb je tijdens de boeking een voorkeursplek aangegeven? Bij onvoorziene en/of noodzakelijke omstandigheden mogen wij deze voorkeursplek wijzigen. Dit gaat uiteraard altijd in overleg met de gast.

 

• Betaling

Binnen 2 weken na ontvangst van de bevestiging dien je 50% van de verschuldigde som te betalen.

Het restant mag uiterlijk een maand voor aankomst worden overgemaakt op onze bankrekening. Je kunt hiervoor ook inloggen in mijn.rcn.nl en via i-Deal de 2e termijn betalen. Maak je gebruik van gespreide betaling dan gelden de voorwaarden zoals aangegeven bij gespreide betaling.


Als je reserveert binnen twee maanden voor aankomst, dient het gehele bedrag in een keer te worden voldaan. Betaal je na de aangegeven betalingstermijnen, dan komt de reservering te vervallen. Hiervan ontvang je geen extra bericht.

 

• Aankomst en vertrek

Op de afgesproken aankomstdag kun je de door jou gehuurde accommodatie na 15.00 uur betrekken. Op de vertrekdag ontvangen wij de sleutel graag voor 10.00 uur retour.

Op de afgesproken aankomstdag kun je de kampeerplaats na 12.00 uur betrekken. Op de dag van vertrek zien wij graag dat je de plaats voor 12.00 uur oplevert.

 

• Jouw kampeerplaats

Je mag op onze kampeerplaatsen het volgende plaatsen:

• 1 bungalowtent of 1 vouwwagen of 1 caravan met voortent of 1 camper.

• Daarbij maximaal 2 kleine tentjes.

 

• Eindschoonmaak accommodatie

Je kunt er in 2017 voor kiezen om zelf de eindschoonmaak te verzorgen. Je kunt ook kiezen voor gemak en ons de eindschoonmaak laten doen. De kosten hiervan bedragen € 35,- (Voor de villa's op Villapark Sneekermeer gelden andere tarieven).

 

• Groepen

Uiteraard kunnen ook groepen, na overleg, bij ons terecht. Wil je dit bij reservering direct aan geven? Aan groepen kan een borgsom gevraagd worden. Deze borgsom wordt na afloop, na controle van de accommodaties, onder verrekening van eventueel gemaakte kosten, gerestitueerd.

 

• Annuleren

Als je, om welke reden ook, geen gebruik kunt maken van de voor jou gereserveerde accommodatie of kampeerplaats, ben je onderstaande bedragen verschuldigd:

Bij annulering tot 3 maanden voor de ingangsdatum 15% van de overeengekomen prijs. Tot 2 maanden voor de ingangsdatum 50%, tot 1 maand voor de ingangsdatum 75%, binnen 1 maand voor de ingangsdatum 90%, op de dag van aankomst 100% van de overeengekomen prijs.

Wij adviseren je de RCN annuleringsverzekering af te sluiten. Je krijgt dan de volledige reissom vergoed. Je kunt bij ons ook direct een reisverzekering afsluiten.

 

Actie- & kortingsvoorwaarden
Op alle aanbiedingen, kortingen en acties van RCN die zowel op de website, social media en in drukwerk genoemd worden zijn onze kortingsvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden kun je hier terugvinden.

 

• Huisdieren
Huisdieren zijn bij RCN tegen vergoeding toegestaan.

In Nederland maximaal 2 huisdieren per bungalow, stacaravan of chalet. Per kampeerplaats zijn max. 2 huisdieren (hond of kat) toegestaan. Het 2e huisdier altijd uitsluitend op aanvraag. Op RCN de Schotsman is op bepaalde gedeeltes van het terrein één huisdier (beperkt, op aanvraag) toegestaan. In de bungalows, appartementen en stacaravans op RCN de Schotsman zijn geen huisdieren toegestaan.

 

In Frankrijk is maximaal 1 huisdier toegestaan per accommodatie/kampeerplaats, in het voor- en naseizoen is

het op aanvraag mogelijk een 2e huisdier mee te nemen.

 

Gratis je vakantie omboeken naar een ander RCN-park.

Heb je een vakantie geboekt en wil je toch liever dichter bij huis blijven of wil je de door jou geboekte vakantie in Nederland omzetten naar Frankrijk, dan gaan wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken en boeken het gratis voor je om. Je kunt hiervoor contact opnemen met het servicekantoor, zij regelen het graag voor je, tel. 0343 513 547.

 

• Afspraken voor een prettig verblijf

Alle gasten moeten zich houden aan de door RCN vastgestelde regels. De regels lees je in het informatie magazine dat je bij aankomst ontvangt.

 

• Aansprakelijkheid

RCN is niet aansprakelijk voor: schade of letsel ontstaan als gevolg van het verblijf op een van de parken van RCN of door het gebruik van de op de terreinen aanwezige faciliteiten; onklaar raken en/of buiten gebruik zijn van faciliteiten en/of voorzieningen.

 

• RECRON-voorwaarden (van toepassing op onze Nederlandse parken)

Op alle Nederlandse RCN-overeenkomsten zijn de RECRON-voorwaarden (Recreatie Ondernemers Nederland) van toepassing. Bekijk de voorwaarden direct online:

Deze voorwaarden liggen ook ter inzage op de receptie van onze parken

 

• Geschillencommissie (van toepassing op onze Nederlandse parken)

Mocht zich onverhoopt een probleem tussen jou en een RCN-park voordoen waar we samen niet uitkomen, dan kun je aankloppen bij de Recreatie Geschillencommissie. Deze is in het leven geroepen op initiatief van de RECRON. Behalve de RECRON hebben ook de ANWB en de Consumentenbond zitting in deze commissie. De voorzitter is onafhankelijk en wordt aangewezen door de Stichting Consumentenklachten.

Het adres van de Recreatie Geschillencommissie is: Postbus 90600, 2509 LP Den Haag.

 

BTW tarieven

Alle vermelde tarieven zijn inclusief BTW laagtarief, Nederland 6% en Frankrijk 10%. Indien het vigerende BTW tarief voor de verblijfsperiode afwijkt behouden wij het recht om het verschil in rekening te brengen.

 

Drukfouten nadrukkelijk voorbehouden

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze site, is het toch mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. De website van RCN wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld en up-to-date gehouden. RCN Vakantieparken kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade door foutieve vermelding. Wijzigingen en drukfouten in data, tarieven en aanbiedingen zijn nadrukkelijk voorbehouden.

 

Recreatiecentra Nederland BV

Dit is de website van RCN Vakantieparken, ofwel Recreatiecentra Nederland BV.

 

Ons KvK nummer: 30051016

Ons BTW nummer: NL005720357B03

 

 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.