8 Nederlandse campings in Frankrijk

Top-campings in Frankrijk met Nederlandse eigenaar

Frankrijk, een populair vakantieland onder Nederlanders. Alleen de Franse taal is voor velen niet altijd makkelijk. Onze gasten vinden het daarom zo fijn dat ze op onze campings in Frankrijk gewoon Nederlands kunnen praten, zowel met het personeel als met de gasten. Afgelopen hoogseizoen kwam 84,9% van onze gasten uit Nederland. 

Waarom een Nederlandse camping?
Redenen om te kiezen voor een camping in Frankrijk met Nederlandse eigenaar
Geen taalstress

Geen taalstress

Je parle un petit peu Francais (vertaling: ik praat een klein beetje Frans), maar is het niet fijn om tijdens je vakantie in Frankrijk lekker Nederlands te kunnen praten? Dat vinden veel van onze gasten van wel en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom kun je op al onze campings in Frankrijk Nederlands praten.

Nederlandstalige animatie

Nederlandstalige animatie

Alle 8 RCN-campings in Frankrijk hebben een Nederlandse beheerder. Ook komen er ieder jaar weer veel mensen uit Nederland om te werken op één van onze campings in Frankrijk. Zo is de animatie op alle parken Nederlandstalig!

Nederlandse vriendjes voor je kinderen

Nederlandse vriendjes voor je kinderen

De campings in Frankrijk trekken veel Nederlandse gasten. Hierdoor maken je kinderen ook makkelijker vriendjes op de camping. En als zij blij zijn, ben je dat als ouder ook toch?

Gezellige gesprekken met je buren

Gezellige gesprekken met je buren

Maar liefst 84,9% van de gasten in het afgelopen hoogseizoen waren afkomstig uit Nederland. De kans is dus groot dat je buren op de camping in Frankrijk Nederlands zijn. Een gezellig gesprek is dan zo ontstaan.

Glamping in Frankrijk

Glamping in Frankrijk

Glamping op onze campings in Frankrijk met Nederlandse eigenaar? Geniet in de sfeervolle glampingaccommodaties van een heerlijk onbezorgde vakantie in de natuur. Glamping kan bij RCN Vakantieparken onder andere in de Franse Alpen en de Cote d'Azur.

Nederlandse campings in Frankrijk
Bekijk hier al onze campings in Frankrijk met Nederlandse eigenaar
  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud