RCN Vakantieparken in Drenthe

RCN de Noordster midden in de Drentse natuur

Op een RCN Vakantiepark in Drenthe geniet je optimaal van je vakantie. Tussen de romantische Drentse brinkdorpen ligt RCN de Noordster, middenin Nationaal Park Dwingelderveld. En RCN de Roggeberg grenst direct aan Nationaal Park Drents-Friese Wold, op de grens met Drenthe. Vakantie in Drenthe: prachtige natuur en schitterend wandelen en fietsen.

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud

Waar vind ik de RCN vakantieparken in Drenthe?

We hebben een Drents en Drents-Fries vakantiepark

Vakantiepark RCN de Noordster in Drenthe bij Dwingeloo

RCN de Noordster ligt midden in het natuurgebied van Nationaal Park Dwingelderveld met veel groene plaatsen.

Kamperen in Drenthe bij Dwingeloo

Op RCN de Noordster in Drenthe kampeer je altijd op een unieke plek. Geen grote, strakke kampeervelden met vierkante plaatsen, maar open plekken in het bos. 

Vrijstaande accommodaties op ons vakantiepark in Drenthe

RCN de Noordster biedt accommodaties voor gezelschappen tot 24 personen. De vrijstaande accommodaties liggen, net als de kampeerplaatsen, verspreid over het bosterrein

Animatie- en recreatie

RCN de Noordster laat grote en kleine gasten een fijne vakantie beleven met, in de schoolvakantie een recreatieprogramma, Club Sammy maar ook is er het hele jaar door de Indoor SpeelRuimte . Er zijn volop mogelijkheden voor sportieve en gezellige activiteiten, maar ook veel mooie plekken om van de weelderige natuur te genieten.

Brasserie - restaurant op vakantiepark RCN de Noordster

Je bent van harte welkom in onze brasserie. Voor een kop koffie, een overheerlijke lunch of om 's avonds lekker aan te schuiven voor het eten.

 

Vakantiepark RCN de Roggeberg op de rand van Drenthe in Friesland

RCN de Roggeberg ligt aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold bij Appelscha.

Kamperen op de rand van Drenthe in Friesland

Wie kampeert op RCN de Roggeberg beleeft een echte buitenvakantie. De royale kampeerplaatsen liggen op prachtige velden midden in de natuur. Zoek je een camping met prive sanitair?

Accommodaties op ons Fries-Drenste vakantiepark

Of je nu op zoek bent naar het comfort van thuis of een geheel nieuwe ervaring, wij hebben altijd een passend verblijf om jouw vakantie compleet te maken.

Animatie en recreatie

Ga op pad in het naastgelegen Drents-Friese Wold. Maar ook voor de kinderen is er is er van alles te beleven. Activiteiten met Club Sammy, een overdekte speelplaats en een waterspeelparadijs.

Brasserie - restaurant op vakatriepark RCN de Roggeberg

Je bent van harte welkom in onze brasserie de Roggeberg voor een kop koffie, een overheerlijke lunch of een uitgebreid diner.