Adventure Parc

op de camping!

Durf jij het? Als een aap hoog tussen de bomen klimmen, slingeren en tokkelen in ons nieuwe Adventure Park! Vanaf het hoogteparcours kijk je naar beneden op de camping en het zwembad.

Deze spannende attractie is een paar keer per week open. Onder begeleiding van de mensen van ‘Le bureau des guides de canyon’ uit Castellane kun je je helemaal uitleven.

UNIEK: Kids Canyoning

RCN les Collines de Castellane

Samen met het Bureau des Guides de Canyon, heeft RCN les Collines de Castellane een kidsvariant ontwikkeld op het populaire canyoning, ook geschikt voor jonge kinderen!

Canyoning is een sport waarbij je de loop van een rivier door een kloof of te wel canyon volgt, door een combinatie van wandelen, klimmen, springen, abseilen en glijden van natuurlijke glijbanen.

In een canyon nabij Castellane hebben wij een route uitgezet die, uiteraard onder begeleiding van een professionele gids, zelfs door jonge kinderen al gedaan kan worden. Compleet met wetsuite en helm, komen bijna alle facetten van canyoning terug in deze Kids Canyon. Op deze manier is het mogelijk om al vanaf zeer jonge leeftijd op een veilige manier kennis te maken met deze sport. Voorwaarde is wel dat de kinderen zwemdiploma A hebben.