Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

WiFi op je vakantie

Gratis WiFi bij RCN Vakantieparken

Wil je ook op vakantie online zijn? We bieden onze gasten de WiFi voor 1 device (apparaat) gratis aan op onze parken in Nederland en Frankrijk. Om WiFi op meerdere apparaten te ontvangen kun je kaartjes kopen op de receptie. De tarieven van deze extra kaartjes vind je verder op deze pagina. 

Het WiFi-netwerk wordt zorgvuldig onderhouden. De dekking is zo optimaal mogelijk, maar een 100% dekking kunnen wij helaas niet garanderen. Je kunt internet gebruiken voor e-mail en bijvoorbeeld het bezoeken van websites. Het is minder geschikt voor het kijken van video’s via het internet. De intensiteit van het gebruik van het netwerk, gebruik in de caravan of camper etc. of zelfs het weer hebben invloed op het dekkingsniveau. ’s Avonds kan het internet minder snel zijn, omdat veel gasten gebruikmaken van WiFi. Rondom het hoofdgebouw is het bereik het beste.

Gratis WiFi voor 1 device

Extra WiFi is bij te boeken

Wil je graag WiFi op meer apparaten gebruiken, dan kun je hiervoor extra kaartjes kopen. 

 

Tarief in Nederland*

WiFi op 2 extra devices € 1,75 per dag

WiFi op 5 extra devices € 2,75 per dag

 

Tarief in Frankrijk

WiFi op 2 extra devices € 3,50 per dag

 

Direct inloggen en WiFi bijboeken in Mijn-RCN

 

Voor alle Franse campings is gezocht naar alternatieven voor een betere internetverbinding. Waar wij in Nederland op elke straathoek hoge snelheidsverbindingen kunnen krijgen is dat in Frankrijk anders. De ontwikkelingen in het buitengebied in Frankrijk lopen achter op de grote steden. Aangezien onze prachtige campings zich op de mooiste plekjes in Frankrijk bevinden betreft dit ook het buitengebied. Om deze reden kunnen wij in Frankrijk geen familiekaartjes verkopen.

 

Vanwege een unieke ligging is een lokale digitale infrastructuur zeer beperkt op RCN les Collines de Castellane en RCN Port l'Epine. Op RCN les Collines de Castellane is, ondanks de unieke ligging in een natuurgebied, een redelijke wifivoorziening rondom het hoofdgebouw.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 19.00 uur en in het weekend van 10.00 - 16.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN le Moulin de la Pique
La Pique, 24170 Pays de Belvès
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail