RCN la Ferme du Latois | Kampeerplaats comfort

extra faciliteiten op de plaats
  • 16 ampère stroom
  • Eigen wateraansluiting en afvoer
  • Huisdieren toegestaan
8.1 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving Faciliteiten Beoordelingen
8.1 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving

RCN la Ferme du Latois | Kampeerplaats comfort

  • 16 ampère stroom
  • Eigen wateraansluiting en afvoer
  • Huisdieren toegestaan

Zeer ruime kampeerplaatsen op RCN la Ferme du Latois met maar liefst 16 ampère stroom, eigen wateraansluiting en afvoer. 

Huisdieren zijn toegestaan.

 

Er zijn moderne sanitaire voorzieningen. In de twee grote sanitairgebouwen vind je een baby en kinderruimte en in één van de gebouwen is er een aparte ruimte met aangepast sanitair voor mindervaliden. Ook het kleine sanitair vlakbij het hoofdgebouw is aangepast voor mindervaliden. 

 

Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi. 

Faciliteiten
Stroomvoorziening
Elektra 16 ampère stroom

Gemiddelde beoordeling

68  Beoordelingen, RCN la Ferme du Latois | Kampeerplaats comfort
8,1 Beoordeling
Algemene indruk
8,5
Inrichting en comfort
7,8
Netheid en hygiene
7,3
Ligging
8,5
Ligging
9
Sanitair
7,4
Voorzieningen
8,2

Persoonlijke beoordelingen

Mooie vakantie gehad maar het sanitair was slecht qua schoonmaak
24-8-2022
Niet veel bijzonders te doen in omgeving op korte afstand en wat meer gericht op jongere kinderen. Als er tiener activiteiten waren, konden veel jongere kinderen ook meedoen en dat vonden onze tieners niet leuk.
Fijn
23-8-2022
Relaxte vakantie en fijne camping. Jammer dat er geen animatie voor oudere tieners was. Zwembad beetje klein op warme dagen.
De 4,5 ster niet waard helaas
23-8-2022
- van-Maren
We hadden een mooie, fijne, rustige plek. De toilet gebouwen werden niet goed bijgehouden. Toiletpapier ontbrak nogal eens, en het zat vol spinnenwebben (ook op plaatsen die heel makkelijk te bereiken waren) Personeelstekort is begrijpelijk maar compenseer dat dan met minder campeer plaatsen zodat je kwaliteit kan blijven bieden! Eten in restaurant niet vers, maaltijden smaakten erg waterig. Dat kwam hoogstwaarschijnlijk uit de vriezer. (5 verschillende maaltijden geproefd) De beloofde gratis wifi op onze plaats was er helemaal niet, wilde we iets opzoeken moesten we een plekje waar wel ontvangst was zoeken. Wasmachines lieten vuil achter, waardoor was er viezer uitkwam dan er in ging. Personeel leek niet aangestuurd te worden, was wel vriendelijk maar miste begeleiding en overzicht.
Algemene indruk
9
Ligging
9