Houd jij van wielrennen?

Alle informatie over wielrennen bij RCN!

Wielerliefhebbers zijn bij RCN Vakantieparken aan het juiste adres. De vakantieparken in Nederland lenen zich optimaal voor het maken van verschillende prachtige wielertochten langs de mooiste natuurgebieden, zoals de Utrechtse Heuvelrug of de Veluwe.

Ben je op zoek naar wat meer uitdaging? In de omgeving van de RCN Vakantieparken in Frankrijk kun je ook verschillende mooie tochten maken, met de nodige hoogteverschillen.

En je gezin? Die neem je natuurlijk mee! Terwijl jij de mooiste tochten maakt, vermaken zij zich tijdens de activiteiten op het park of in de veelzijdige omgeving van het park. Kortom: een ideale vakantie voor het hele gezin.

Zelf een wielertocht maken?
Dat kan in de mooie omgeving van de RCN Vakantieparken
Wielrennen in Nederland

Wielrennen in Nederland

Omdat alle RCN Vakantieparken op de mooiste plekjes midden in de natuur liggen, kun je vanaf je vakantiebestemming de allermooiste wielertochten maken. Wat dacht je van een rit over de Veluwe?

Wielrennen in Frankrijk

Wielrennen in Frankrijk

Ook vanaf de RCN campings in Frankrijk kun je de mooiste wielertochten maken. Houd je van een uitdaging? Dan zit je hier goed.

RCN Belledonne

RCN Belledonne ligt om de hoek van de Alpe d'Huez, de droom van iedere wielrenner. Op het park wordt er met wielrenners meegedacht. Er is een werkplaats met gereedschap, om aan je fiets te sleutelen.

Meer informatie