#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

De voorwaarden op een rijtje

voor een gratis verblijf bij RCN

  • Deze actie is geldig tot en met 10 juli 2022. Het cadeau is tot en met 30 november 2022 te verzilveren bij RCN Vakantieparken. Verblijven kan in de volgende periodes:  

- Maandag 5 september t/m donderdag 13 oktober 2022

- Maandag 31 oktober t/m donderdag 22 december 2022

- Maandag 2 januari t/m donderdag 23 februari 2023

 

  • Het verblijf is compleet en dus inclusief eindschoonmaak, bedlinnen en toeristenbelasting. Reserveren is mogelijk op basis van beschikbaarheid o.v.v. de unieke actiecode op de voucher en het ordernummer. Het reisgezelschap bestaat uit maximaal 6 personen. Passend bij jouw reisgezelschap en voorkeuren (top 3 bestemmingen), krijg je een gratis mini-vakantie bij een RCN Vakantiepark in Nederland aangeboden. Voor een weekendverblijf wordt een toeslag van € 25,- per boeking gevraagd. Een weekendverblijf is van toepassing indien aankomstdag op donderdag, vrijdag of zaterdag is.
  • RCN heeft op ieder park een geselecteerd aantal type accommodaties beschikbaar gesteld. RCN zal op basis van voorkeuren, reisgezelschap en beschikbaarheid een type accommodatie toewijzen.
  • RCN heeft per periode een maximaal aantal verblijven beschikbaar gesteld. Indien op de gewenste datum geen beschikbaarheid meer is, zal RCN contact opnemen om in overleg een alternatieve verblijfsperiode af te stemmen.
  • Op het verblijf zijn de algemene voorwaarden van RCN van toepassing. 
  • Niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen en bed aankopen.

 

Aanmelden voor de mini vakantie? Klik hier