#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Wijzigen & annuleren
Zoek uw vraag of klik op een onderwerp
Kan ik mijn reservering achteraf nog wijzigen?

In de MijnRCN-Omgeving kun je nog artikelen bijboeken. Wil je de data, type kampeerplaats/accommodatie, het aantal personen of huisdieren wijzigen? Neem dan contact op met ons Contact Center 085 0400 700.

 

Hoe kan ik mijn adresgegevens wijzigen?

Je kunt tijdens het maken van je online boeking gewoon je nieuwe adresgegevens invoeren. Zolang de combinatie van je achternaam en e-mailadres maar hetzelfde zijn als dat ze bij ons bekend zijn, wordt het adres automatisch in je gastenkaart bijgewerkt. Uiteraard kun je ons ook telefonisch je nieuwe adres doorgeven via 085 0400 700 of je kunt dit bij de receptie op één van onze parken doorgeven. Het is niet mogelijk dit zelf in de Mijn RCN Omgeving aan te passen.

Kan ik mijn vakantie omboeken?

Je kunt je vakantie bij ons gratis* omboeken naar een van onze andere parken. Dit kun je telefonisch doen via 085 0400 700.

 

*Omboeken kan in dezelfde periode en op basis van beschikbaarheid. Omboeken is gratis m.u.v. eventuele extra kosten als gevolg van prijsverschil in de nieuw gekozen accommodatie. Er wordt geen restitutie gegeven. Gratis omboeken is niet van toepassing op Villapark Sneekermeer, de waterwoningen op de Potten en op woning de Heidebloem op de Roggeberg.

Kan ik een boeking ongedaan maken?

De boeking kan tot twee dagen na het maken van je boeking kosteloos ongedaan gemaakt worden. Neem hiervoor contact op met het Contact Center via contact@rcn.nl of telefonisch via 085 0400 700. Na deze twee dagen gelden de RECRON-voorwaarden voor annuleringen.

Neem contact op met het Contact Center.

Staat je vraag niet bij de veelgestelde vragen? Neem contact op met het Contact Center. Wij staan elke dag voor je klaar. Je kunt ons bellen of een e-mail sturen.
Bel ons, wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 17.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 1 dag krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail