Sponsorfietsweekend Vanaf onze 9 parken in Nederland

Houd je van fietsen? Dat komt goed uit! In het weekend van 10 en 11 juni wordt er op alle RCN parken in Nederland een fiets tweedaagse georganiseerd. Je kunt kiezen voor een route van 32,5 km, maar voor de nóg fanatiekere fietsers is er ook een route van 65 km beschikbaar. Zaterdag 10 juni start de tocht om 10:00 uur, zondag 11 juni om 12:00 uur.

Met jouw deelname steun je het vakantieproject voor eenzame ouderen én maak je zelf ook nog kans op een gratis weekend bij RCN. Een maaltijd en een hapje en drankje zijn bij de inschrijfkosten inbegrepen.

Fiets je ook mee? Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Samen fietsen!
Fietsen voor een goed doel

Tijdens de fietstweedaagse kan er gekozen worden voor een route van 32,5 kilometer, of een uitgebreidere tocht van 65 kilometer. Onderweg kom je langs verschillende stands waar je op vertoon van een stempelkaart koffie en/of iets lekkers kunt nuttigen. Wanneer je weer terugkeert op de camping, ben je van harte uitgenodigd om lekker te komen eten in het restaurant. 

Wie zich inschrijft maakt bovendien zelf ook kans om een gratis weekend te winnen op één van de RCN Vakantieparken. 

 

Sponsoren
Deelnemers worden na inschrijving uitgedaagd zelf op zoek te gaan naar sponsoren die je op deze manier willen aanmoedigen. Het geld dat de deelnemers bij elkaar fietsen komt geheel ten goede aan de invulling van het programma van de midweek voor eenzame ouderen.

Je maakt zelf afspraken met sponsors over de waarde van het aantal kilometers dat je fietst. Houd een lijst met sponsoren bij via het speciale sponsorformulier en lever dit tegelijk met het gesponsorde bedrag in bij de inschrijfbalie.

Met behulp van deze inzameling kunnnen we de eenzame ouderen niet alleen het verblijf in de bungalow aanbieden, maar zorgen we ook voor een leuk en gevarieerd programma met (begeleide) activiteiten en overheerlijke maaltijden in onze restaurants. Zo zetten we de eenzame ouderen samen in het zonnetje!

 

Kosten

Inschrijven kost per dag € 15,- voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen tot 12 jaar. Fiets je beide dagen mee, dan betaal je € 25,-. Kinderen betalen dan € 12,50.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.