RCN Laacher See | Kampeerplaats basis

  8.3 Lees de beoordelingen van anderen
  Omschrijving Faciliteiten Beoordelingen
  8.3 Lees de beoordelingen van anderen
  Omschrijving

  RCN Laacher See | Kampeerplaats basis

   Camping RCN Laacher See is 7 hectare groot. De kampeerplaatsen zijn goed bereikbaar en vlak, gelegen in het nationaal park vulkaan Eifel. Op veel plaatsen heb je een schitterend uitzicht over het kratermeer.

    

   Alle kampeerplaatsen hebben een eigen elektriciteitsaansluiting en een watertappunt in de buurt. De camping is zonnig gelegen maar door de natuurlijke begroeiing beschikt het ook over de nodige schaduwplekken.

    

   Sanitair

   Er zijn moderne sanitaire voorzieningen. In de twee sanitairgebouwen vind je een baby en kinderruimte. Mindervalide gasten verwelkomen wij ook graag, voor hen zijn er aangepaste douches.

    

   Speeltoestellen

   Verspreid over het terrein zijn diverse speeltoestellen. Op de plattegrond zijn deze aangegeven.

    

   Auto

   Op alle kampeerplaatsen dient de auto bij de plaats geparkeerd te worden.

    

   Huisdieren

   Huisdieren zijn (tegen betaling) welkom.

    

   Wi-Fi

   Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi.

   Faciliteiten

   Gemiddelde beoordeling

   225  Beoordelingen, RCN Laacher See | Kampeerplaats basis
   8,3 Beoordeling
   Algemene indruk
   8,2
   Inrichting en comfort
   8,3
   Netheid en hygiene
   8,4
   Ligging
   8,5
   Ligging
   8,3
   Sanitair
   8,3
   Voorzieningen
   8,2

   Persoonlijke beoordelingen

   Fijne grote plek, camping op een erg mooie locatie
   9-9-2022
   Mooie wandeling rondom het meer en lekker afgekoeld in het meer. mooie omgeving vriendelijk personeel hele grote stukken gebak in het restaurant en ontzettend lekker ijs
   Prima camping
   8-9-2022
   Mooi uitzicht. Kennelijk ook erg in trek bij kampeerders uit de buurt voor een weekendje met familie, waardoor we moesten verplaatsen. Heerlijk zwemmen in het meer. De hond mocht niet aan de diverse strandjes; het zou leuk zijn om één van de strandjes toegankelijk te maken voor de hond, zodat je ook samen met hond het water in kan.
   Een prachtig gelegen camping aan de Laachersee, kindvriendelijk, rustig en gemoedelijk en mogelijk bezoeken vakantiekerk
   7-9-2022
   Iedereen heeft hele leuke vakantie gehad!! Voor jong en oud genieten. Veel gezwommen, in speeltuin gespeeld, en erop uit geweest in prachtige omgeving. Erg fijn dat er de mogelijkheid geboden wordt om op de camping zelf een kerkdienst te organiseren, echt onderscheidend van veel andere campings! Restaurant op terrein uitstekend, aardig personeel! Toiletgebouwen werden regelmatig schoongemaakt, alleen douchekwaliteit verschilde per gebouw, meer douches gewenst. Ook leuk idee om bij de receptie folder over paardrijmogelijkheden in de buurt en of het mogen zoeken naar bepaalde minerale.
   Algemene indruk
   8
   Inrichting en comfort
   8
   Netheid en hygiene
   8
   Ligging
   7