RCN le Moulin de la Pique | Kampeerplaats met privé sanitair

RCN le Moulin de la Pique

Omschrijving Faciliteiten Beoordelingen
8.3 Lees de beoordelingen van anderen
Omschrijving

RCN le Moulin de la Pique | Kampeerplaats met privé sanitair

  Ben je op zoek naar de luxe van een eigen douche, wc en wastafel bij je kampeerplek? Kies dan voor een van onze kampeerplaatsen met het nieuwe privé sanitair op onze camping. Verder zijn deze kampeerplaatsen extra ruim en is er een elektra-aansluiting van 10 ampère.

  Let op: je kunt deze kampeerplaatsen niet boeken onder de voorwaarden van een campingcard. Er zal een extra toeslag in rekening worden gebracht. De hoogte hiervan is afhankelijk van de tariefperiode.

  Faciliteiten

  Beoordelingen

  Wat vonden anderen van deze accommodatie?
  57  Beoordelingen, RCN le Moulin de la Pique | Stellplatz mit Privatsanitair
  8,3 Beoordeling

  Gemiddelde beoordeling

  Score uit 57 beoordelingen van gasten
  Ligging
  8,4
  Sanitair
  8,2
  Voorzieningen
  8,2
  Redelijk
  Privesanitair helaas niet volledig. Geen afvalbakje, geen trekker voor de vloer en geen doosje met diverse artikelen zoals o.a. toiletpapier. Verder prima!!
  Gast - beoordeeld in september 2023
  Toon meer
  Redelijk
  Zeer slechte tot helemaal geen internetverbinding. Premium is weggegooid geld. Vorig jaar is toegezegd, dat de wifi verbinding zou verbeteren. Moet nog steeds gebeuren! Hoofdkantoor hier niet van op de hoogte?
  de Koning -
  beoordeeld in september 2023
  Toon meer
  8,7
  Super
  Fijne plek, genoeg schaduw (enige minpuntje waren de kakkerlakken). Erg leuke straat. De kinderen en wij hebben zich geweldig goed vermaakt. Zwembad is fantastisch. De animatie is erg leuk. Pizza, friet afhaal en restaurant zijn prima. Ook hadden we een koelkast gehuurd wat erg prettig was. Wij zullen deze camping aan iedereen aanraden! We houden ons hart vast volgend jaar want we hebben geen idee waar we volgend jaar heen moeten gaan. De lat ligt hoog!
  Ligging
  9
  Sanitair
  8
  Voorzieningen
  9
  Gast - beoordeeld in augustus 2023
  Toon meer
  9
  Heerlijke vakantie gahad
  Wat een fijne camping, mooie prachtige locatie en fijne sfeer. We hadden een mooie plek aan de visvijver, lekker rustig. De plek had iets breder mogen zijn maar het paste (auto op de parkeerplaats gezet). Zwembad mooi! en veel mooie dorpen en kastelen in de omgeving. Eetmarkt op woensdagavond in Belves ook aanrader.
  Ligging
  9
  Sanitair
  9
  Voorzieningen
  9
  Gast - beoordeeld in augustus 2023
  Toon meer
  Toon meer beoordelingen Ziet er goed uit, dit wordt hem.