RCN le Moulin de la Pique | Kampeerplaats met privé sanitair

  8.3 Lees de beoordelingen van anderen
  Omschrijving Faciliteiten Beoordelingen
  8.3 Lees de beoordelingen van anderen
  Omschrijving

  RCN le Moulin de la Pique | Kampeerplaats met privé sanitair

   Ben je op zoek naar de luxe van een eigen douche, wc en wastafel bij je kampeerplek? Kies dan voor een van onze kampeerplaatsen met het nieuwe privé sanitair op onze camping. Verder zijn deze kampeerplaatsen extra ruim en is er een elektra-aansluiting van 10 ampère.

   Let op: je kunt deze kampeerplaatsen niet boeken onder de voorwaarden van een campingcard. Er zal een extra toeslag in rekening worden gebracht. De hoogte hiervan is afhankelijk van de tariefperiode.

   Faciliteiten

   Gemiddelde beoordeling

   40  Beoordelingen, RCN le Moulin de la Pique | Kampeerplaats met privé sanitair
   8,3 Beoordeling
   Algemene indruk
   8,1
   Inrichting en comfort
   7,8
   Netheid en hygiene
   8
   Ligging
   8,4
   Ligging
   8,4
   Sanitair
   8,9
   Voorzieningen
   8,1

   Persoonlijke beoordelingen

   Prima!
   23-8-2022
   - van-der-Wolk
   Zeer mooie camping met uitstekende kampeerplaatsen en het "eigen" sanitair was geweldig, premium wifi was tijdens ons verblijf niet beschikbaar en met name de kinderen vonden dit jammer. De mensen van de receptie waren zeer vriendelijk en behulpzaam! Kortom, een uitstekende vakantie op een mooi park!
   Algemene indruk
   8
   Inrichting en comfort
   8
   Netheid en hygiene
   8
   Ligging
   9
   Mooie leuke camping in een mooie omgeving met voldoende mogelijkheden.
   22-8-2022
   We hebben een leuke vakantie gehad op jullie camping, er zijn hier en daar wel wat aandachtspuntjes, maar de algemene indruk is meer dan ruim voldoende. Ons privesanitair stond de hele dag in de zon, daardoor mistte ik iets van een luik of raam dat je open kon zetten om de ergste hitte er uit te laten als je er niet bent, daarnaast zou een lamp bij de afwasbak ook fijn zijn als je 's avonds nog wil afwassen. De aangeboden animatie was erg leuk en het team leek ook goed op elkaar ingespeeld en er veel zin in te hebben. bij het restaurant lijkt het alsof men binnen wat routine en een systeem mist, lijkt me ook voor jullie handig o daar een efficientieslag in te slaan, ook is het wijs om nog even te vragen bij het uitserveren of mensen nog iets willen drinken ;-) Het zwembad is erg leuk, maar het water wat troebel daardoor kun je je duikringen uit het oog verliezen en lijkt het alsof de waterkwaliteit onder de maat is. Er werden wel regelmatig watermonsters genomen, dus lijkt me dat de kwaliteit goed is. Het sanitair bij het zwembad daarentegen is niet om aan te gluren, maar dit ligt uiteraard ook aan de gebruikers hiervan. De camping ligt er over het algemeen erg net bij en er worden voldoende activiteiten aangeboden. Ook in de omgeving zijn er voldoende uitstapjes te maken voor jong en oud. Al met al een aanrader deze camping.
   Algemene indruk
   8
   Inrichting en comfort
   7
   Netheid en hygiene
   7
   Ligging
   7
   Mooie groene camping met mooie zwembaden met leuke glijbanen, wel jammer dat campingplek het privesanitair aan de kant weg ligt, waardoor veekeer goed hoorbaar is en privesanitair niet voorzien is van wc papier bij aankomst.
   20-8-2022
   - Molenaar
   Kinderen (5,8,10 en 12 jaar hebben genoten van de zwembaden met glijbanen, vooral de bandenglijbaan was favoriet. Er is geen toezicht bij de zwembaden waardoor dit soms wel leidt tot gevaarlijke situaties met name op de bandenglijbaan waar mensen ook zonder band afgaan. Verder leuke speelgelegenheden op het park. Leuke kinderanimatie, restaurant waar je lekker kan eten, leuk ook een pizza avond en bbq avond. Voor ons heeft privesanitair geen meerwaarde gehad. Toiletgebouwen zien er keurig en schoon uit. Wij hebben er heerlijke vakantie gehad 8