Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Jij een glimlach, zij een glimlach!

Vakantie voor iedereen bij RCN Vakantieparken

In het huidige drukke tijdperk is een vakantie zeer welkom. Toch is het voor veel gezinnen niet mogelijk om op vakantie gaan. Het vakantiebureau (bekend van de diaconale senioren-/zorgvakanties) en RCN Vakantieparken brengen hier verandering in! Sinds 2016 bieden zij jaarlijks aan 100 gezinnen met een inkomen op bijstandsniveau een gratis vakantie aan.

100 gezinnen genieten bij RCN

Een glimlach voor iedereen!

Iedereen kan af en toe een vakantie gebruiken; even eruit, plezier en ontspanning. Maar door de kosten die een vakantie met zich mee brengt is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. RCN biedt jaarlijks, in samenwerking met Het vakantiebureau, 100 gezinnen met een inkomen op bijstandsniveau een gratis vakantie aan.

 

Heerlijk dat we deze zomer weer zoveel gezinnen blij hebben gemaakt met een gratis vakantie. Bekijk vooral het filmpje hiernaast! Hier zie je precies wat we bedoelen met een dubbele glimlach.

 

Jij een glimlach, zij een glimlach!

 

Wil u meer weten over deze mogelijkheid? Dan vindt u hier meer informatie en het aanmeldingsformulier.

 

100 gratis vakanties

“Voor het eerst op vakantie geweest met ons gezin. Wat een unieke ervaring! De kinderen, maar ook wij, zullen dit nooit vergeten."

Familie Issa, Culemborg

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail