Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Jij een glimlach, zij een glimlach!

Vakantie voor iedereen bij RCN Vakantieparken

In het huidige drukke tijdperk is een vakantie zeer welkom. Toch is het voor veel gezinnen niet mogelijk om op vakantie gaan. Het vakantiebureau.nl (bekend van de diaconale senioren-/zorgvakanties) en RCN Vakantieparken brengen hier verandering in! Sinds 2016 bieden zij jaarlijks aan 100 gezinnen met een inkomen op bijstandsniveau een gratis vakantie aan.

100 gezinnen genieten bij RCN

Een glimlach voor iedereen!

Iedereen kan af en toe een vakantie gebruiken; even eruit, plezier en ontspanning. Maar door de kosten die een vakantie met zich mee brengt is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. RCN biedt jaarlijks, in samenwerking met Hetvakantiebureau.nl, 100 gezinnen met een inkomen op bijstandsniveau een gratis vakantie aan.

 

Heerlijk dat we deze zomer weer zoveel gezinnen blij hebben gemaakt met een gratis vakantie. Bekijk vooral het filmpje hiernaast! Hier zie je precies wat we bedoelen met een dubbele glimlach.

 

Jij een glimlach, zij een glimlach!

 

Uitreiking van de 100 gratis vakanties

Aan de eerste gasten wordt het nieuws verteld

Ieder jaar mogen we weer 100 gezinnen verrassen met een gratis vakantie op een van onze parken. De gezinnen bepalen zelf wanneer ze op één van de RCN Vakantieparken in Nederland vakantie vieren. 

Deze familie gaat na een zware tijd genieten van een welverdiende vakantie op RCN de Potten. 


'Wat een mooi bericht mocht ik brengen aan de familie. Ontzettend bedankt, ook namens de familie voor dit mooie gebaar. Ze gaan zeker genieten, de kinderen hebben er al heel veel zin in!' aldus Rita.

 

Het uitdelen van de vakantiecheques was ook dit jaar weer een feestje!

Honderd gratis gezinsvakanties

Bekijk het verhaal van de familie Akbar

John en Shabana Akbar mochten samen met hun kinderen gratis een week op vakantie bij RCN.

 

John: “Dankzij de kerk hebben we deze vakantie gekregen. Helemaal geweldig natuurlijk. Wij wonen met ons gezin in Emmen. We hebben twee zoontjes, één van negen en één van zeven, Abraham en Elija. Oorspronkelijk komen we uit Pakistan, maar inmiddels wonen we al zo’n vijfenhalf jaar in Nederland. We mochten een weekje vakantie vieren bij RCN de Roggeberg. Morgen gaan we weer naar huis. Dat is jammer, maar aan alles komt een einde. We vonden het erg leuk, de kinderen ook.

 

We hebben buiten gezwommen, maar ook in het overdekte zwembad. Wat de kinderen vooral leuk vonden, was dat er zoveel andere kinderen waren met wie ze konden spelen. Er worden daarnaast veel activiteiten voor de kleintjes georganiseerd. Trouwens ook voor volwassenen. We hebben ons prima vermaakt, zijn lekker tot rust gekomen en RCN en de kerk heel dankbaar voor deze prachtige week.”

 

 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 dag Stuur een e-mail