Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Lekker eten in Restaurant de Roggeberg in Appelscha

Onze horeca arrangementen Voor groepen vanaf 15 personen

Ons park is de ideale locatie voor groepen. Of je nu een familieweekend organiseert, een workshop, een teambuildingsuitje, een vergadering, een schoolreis of een groot feest.
In onze horeca hebben we voor iedere bijeenkomst een geschikt arrangement. Om je een idee te geven hebben we een aantal keuzemenu's, buffetten en borrelplanken op een rijtje gezet. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Bel ons daarom gerust op 088 166 5229, of kom even langs in ons restaurant om je wensen te bespreken. We denken graag met je mee!

Diverse keuzemenu's en buffetten
We maken het je graag makkelijk!
Uniek: Ons pizzaplein!
Uniek: Ons pizzaplein!

Wil je wat bijzonders met een groep? Maak dan gebruik van ons pizzaplein! Zelf het deeg uit rollen of toch voor het gemak een kant en klare bodem gebruiken? Alles is mogelijk!

Pizzaplein
3-gangen keuzemenu's
3-gangen keuzemenu's

We bieden je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende 3-gangen keuzemenu's voor groepen vanaf 15 personen. Deze varieren in prijs van € 20,- tot € 30,- per persoon. Natuurlijk zijn er in overleg ook andere mogelijkheden. Wil je meer informatie of een reservering maken? Bel ons op 085 0400 700.

Ontbijt-, lunch- en diner buffetten
Ontbijt-, lunch- en diner buffetten

Je kunt kiezen uit verschillende soorten buffetten. Je kunt een buffet desgewenst uitbreiden. Uiteraard houden we ook rekening met dieetwensen. Wil je meer informatie of een reservering maken? Bel ons op 085 0400 700 of kom even langs in ons restaurant.

Borrelplanken
Borrelplanken

Lekker borrelen onder het genot van een lekker hapje. Je hebt keuze uit verschillende borrelplanken. Kies bijvoorbeeld voor de Mediterraanse of Oosterse Borrelplank. Of kies voor de XL versie van een meter!

Arrangementen op ons park
Bekijk de mogelijkheden
Schoolreizen in Appelscha
Schoolreizen in Appelscha

RCN de Roggeberg is een ideale locatie voor schoolreizen met cultuur en natuur, samenwerking én gezelligheid. Bekijk onze mogelijkheden voor één of meerdaagse schoolreisjes.

Schoolreizen
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Roggeberg
De Roggeberg 1,8426 GKAppelscha
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail