Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Lekker eten in Brasserie de Roggeberg in Appelscha
Lekker eten in Brasserie de Roggeberg in Appelscha
Lekker eten in Brasserie de Roggeberg in Appelscha

Brasserie de Roggeberg

Altijd gezellig genieten

Je bent van harte welkom in onze Brasserie de Roggeberg voor een kop koffie, een overheerlijke lunch of een uitgebreid diner. Bij mooi weer is het heerlijk om op het terras te genieten met vrienden en familie. De kinderen spelen in de naastgelegen speeltuin of in de overdekte speelplaats "Et Stoefzaand".

Wil je zeker zijn van een plekje voor lunch of diner of heb je een vraag? Reserveer dan online of mail ons op brasseriederoggeberg@rcn.nl

Diner of buffetten met een groep

Zakelijke en feestelijke bijeenkomsten

Ook voor een aanbod aan verschillende groepsarrangementen aan kun je bij RCN de Roggeberg terecht. Deze kun je zelf aanpassen naar behoefte. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit diverse ontbijt-, lunch- of dinerbuffetten. Onze brasserie biedt vele mogelijkheden voor diverse zakelijke en/of feestelijke bijeenkomsten.

 

Benieuwd naar meer informatie? Mailen kan naar: brasseriederoggeberg@rcn.nl of bel naar 088-1665200 en vraag naar José of Alina. We helpen je graag verder!

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Roggeberg
De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail