Lekker eten in Restaurant de Roggeberg in Appelscha
RCN de Roggeberg

Onze horeca arrangementen

Voor groepen vanaf 15 personen

Ons park is de ideale locatie voor groepen. Of je nu een familieweekend organiseert, een workshop, een teambuildingsuitje, een vergadering, een schoolreis of een groot feest.
In onze horeca hebben we voor iedere bijeenkomst een geschikt arrangement. Om je een idee te geven hebben we een aantal keuzemenu's, buffetten en borrelplanken op een rijtje gezet. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Bel ons daarom gerust op 088 166 5229, of kom even langs in ons restaurant om je wensen te bespreken. We denken graag met je mee!

Diverse keuzemenu's en buffetten
We maken het je graag makkelijk!
Uniek: Ons pizzaplein!

Uniek: Ons pizzaplein!

Wil je wat bijzonders met een groep? Maak dan gebruik van ons pizzaplein! Zelf het deeg uit rollen of toch voor het gemak een kant en klare bodem gebruiken? Alles is mogelijk!

3-gangen keuzemenu's

3-gangen keuzemenu's

We bieden je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende 3-gangen keuzemenu's voor groepen vanaf 15 personen. Deze varieren in prijs van € 20,- tot € 30,- per persoon. Natuurlijk zijn er in overleg ook andere mogelijkheden. Wil je meer informatie of een reservering maken? Bel ons op 088-166 5315

Ontbijt-, lunch- en diner buffetten

Ontbijt-, lunch- en diner buffetten

Je kunt kiezen uit verschillende soorten buffetten. Je kunt een buffet desgewenst uitbreiden. Uiteraard houden we ook rekening met dieetwensen. Wil je meer informatie of een reservering maken? Bel ons op 088-166 5315 of kom even langs in ons restaurant. Buffetten zijn mogelijk vanaf 20 personen.

Borrelplanken

Borrelplanken

Lekker borrelen onder het genot van een lekker hapje. Je hebt keuze uit verschillende borrelplanken. Kies bijvoorbeeld voor de Hollandse of Drentse Borrelplank. Of kies voor de XL versie van een meter!

Arrangementen op ons park
Bekijk de mogelijkheden
Schoolreizen in Appelscha

Schoolreizen in Appelscha

RCN de Roggeberg is een ideale locatie voor schoolreizen met cultuur en natuur, samenwerking én gezelligheid. Bekijk onze mogelijkheden voor één of meerdaagse schoolreisjes.