Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland, Frankrijk of Duitsland. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures

Stage content marketing

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Een content marketing stage in vakantiesfeer? Hoe tof is het dat je iedere dag met vakantie bezig mag zijn op social media?! 

We zijn op zoek naar een initiatiefrijke, creatieve, zelfstandige en gezellige stagiaire vanaf januari/februari op de online marketing afdeling van RCN Vakantieparken in Maarn (Utrecht): Je gaat je bezighouden met content marketing voor o.a. social media, de website, mailings en mag daar ook zeker je eigen ideeën op los laten! Je komt terecht op de online marketing afdeling dus je zult  ook een handje meehelpen bij Affiliate marketing, E-mail-marketing, SEO-teksten en het maken van leuke landingspagina’s op onze website. 

Wie zijn wij?

Ons hoofdkantoor staat in Maarn, midden in het bos op een paar kilometer afstand van RCN het Grote Bos. Op dit moment werken we grotendeels vanuit huis. Ondanks dat vormen we samen  een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

 

RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur en een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Onze gasten beleven bij ons de mooiste ervaringen en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving. 

 

Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan projecten voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Jouw functie

We leren je graag alles over (social media-) content én over vakanties! Heb je een bredere interesse in online marketing, dan kun je ook meer leren over o.a.:

 • Website optimalisatie
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Conversie optimalisatie
 • Google Analytics

Wat ga je doen?

Je gaat je o.a. bezig houden met de social media kanalen van RCN (voornamelijk Facebook en Instagram). We vragen je mee te denken over onze content strategie  en staan open voor leuke nieuwe creatieve ideeën. Je mag dus echt zelf aan de slag met het vullen van de content kalender, het vormgeven van de posts én inplannen bij de social media kanalen.  Het ondersteunen van onze parken in Nederland en Frankrijk bij hun social media kanalen is ook een onderdeel van de stage.

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam.

Jij:

 • hebt affiniteit met social media en je vindt het leuk om mee te gaan denken over onze content voor de gasten
 • ben uiteraard zelf ook actief op social media
 • hebt het vermogen om te denken vanuit de gast en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
 • bent goed in het schrijven van pakkende teksten
 • bent flexibel, creatief, positief, zelfstandig en betrokken
 • hebt een pré als je een van de talen Frans, Duits of Engels beheert 
 • bent op dit moment bezig met een opleiding (HBO of MBO) op het gebied van communicatie of een andere aansluitende opleiding
 • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een groeiende organisatie! Als stagiair heb je bij ons ruimte voor nieuwe ideeën en zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Een stagevergoeding van € 75,- per week + tegemoetkoming in de reiskosten. 

Solliciteren
Sluitingsdatum: vrijdag 31 december 2021
Vul hier niets in a.u.b.
20190627 RCN - Laura HR

Vragen over deze vacature?

Laura Voskuilen
Online Marketing Medewerker
Tel. 085 0400 700

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail