Vakantieparken in Friesland - Appelscha en Sneek

RCN Bungalowparken in Friesland

Beleef de Friese meren

Geniet optimaal van je vakantie op onze bungalowparken

Friesland heeft voor iedereen wat te bieden. De watersportliefhebber komt tijdens een vakantie in Friesland ruim aan z'n trekken. Vergeten wordt wel eens dat Friesland ook op bos- en heigebied enorm veel te bieden heeft.

RCN de Potten ligt direct aan het Friese Sneekermeer, een watersportparadijs voor joung en oud. In het Friese Appelscha ligt RCN de Roggeberg, grenzend aan Nationaal Park Drents-Friese Wold. Beleef de Friese natuur tijdens je verblijf in een bungalow, chalet, luxe villa of op een ruime kampeerplaats op een RCN Bungalowpark in Friesland.

Kies je bungalowpark in Friesland
Ga je naar het Drents-Friese Wold of het Sneekermeer?

Waar staan de RCN Vakantieparken in Friesland?

Bungalowparken RCN de Potten in Sneek en RCN de Roggeberg in Appelscha

Vakantiepark in Sneek aan het Sneekermeer

RCN de Potten is ons vakantiepark in Sneek. Het vakantiepark is schitterend gelegen: direct aan het Sneekermeer. Als je van watersport houdt zit je helemaal goed op dit vakantiepark aan het Sneekermeer.

Vakantiepark in Appelscha in het Drents-Friese Wold

In Appelscha vind je RCN de Roggeberg. De ligging van dit vakantiepark in Appelscha is uniek! Echt middenin de schitterende natuur. Dit vakantiepark in het Drents-Friese Wold is daarom perfect voor het maken van heerlijke wandel- en fietstochten door de schitterende natuur!

 

Heb je zin in een vakantie in Friesland? Dan ben je van harte welkom op onze vakantieparken in Friesland!

Wil je last minute een bungalow in Friesland boeken

Extra voordelig met een last minute toch even weg

RCN Vakantieparken hebben de mogelijkheid om last minute te huren

Er last minute nog even voordelig tussenuit? In Friesland geniet je optimaal van je vakantie op een RCN Bungalowpark. Boek een last minute bungalow, chalet of lodge in Friesland en kom genieten op RCN Vakantiepark de Roggeberg en RCN de Potten in Friesland! 

Last minute kamperen in Friesland

Wil je juist lekker kamperen in plaats van een bungalow huren?

Geniet optimaal van je kampeervakantie op onzecampings in Friesland.

Wil je er last minute nog even tussenuit? De kampeerplekken op een RCN vakantiepark zijn altijd ruim opgezet. Boek een last minute kampeerplek en kom genieten op RCN camping de Potten of camping de Roggenberg.

 

Wil je extra comfort tijdens het kamperen? RCN de Roggeberg heeft ook kampeerplaatsen met prive sanitair . Toilet, douche en water helemaal voor jezelf. Wachten totdat je erbij kunt behoort ook tot het verleden.