Wandelen

in de omgeving

De veelzijdige Franse Alpen vormen een prachtig decor voor de mooiste wandeltochten. Een wandelroute met een of meer overnachtingen in een berghut vormt de ideale manier om de schoonheid van de natuur te beleven: de nacht doorbrengen in een klein gezelschap, hoog in de bergen, met alleen het geluid van de stilte, ik kan maar weinig ervaringen bedenken die zich hiermee kunnen meten. Er zijn in Frankrijk heel wat berghutten, en veel daarvan liggen op indrukwekkende plekjes.

Ook is het mogelijk om met een van onze professionele wandelgidsen op pad te gaan, Jean-Luc Pinel of Chris Balchin. Van een dagtocht of een halve dag, waarbij u de diverse roofvogels gaat spotten, de diversiteit van de bloemzee, een overnachting in een van de berghutten in het Nationale Park of de marmotten in Valleu de Ferrand, zij staan het gehele seizoen voor u klaar.

Ook organiseren wij vanuit de camping wekelijks dagtochten en halve dagtochten met als speciaal door onszelf ontwikkelde kinder marmotten safari!

Toch liever zelf op pad? Geen enkel probleem, u kunt bij het VVV kantoor van Bourg d’Oisans boekjes en kaarten tegen een kleine vergoeding aanschaffen of op de receptie van de camping een van de door gasten uitgeschreven wandelingen de omgeving ontdekken.

Ook vertrekken er vanuit de camping diverse wandelingen met verschillende hoogteverschillen en afstanden.

Wandelen

Rochetaillée, 38520 Bourg d'Oisans