#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
RCN Belledonne
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Recreatie voor iedereen

Van alles te beleven bij RCN voor jong en oud(er)

Kom je vakantie vieren bij RCN? Op onze camping is altijd wat te doen, dus je hoeft je geen moment te vervelen! Natuurlijk hebben we het allerleukste recreatieteam dat iedere keer weer een fantastisch programma voor jou samenstelt.

Extra leuk is het Kruimelpad met Alex Avontuur en Speurhond Sammy! Ga op pad met de kruimelpadpas voor alle kinderen van 3 t/m 10 jaar. Op het recreatieprogramma zie je precies bij welke activiteiten je de speciale kruimelpad stickers krijgt!

Samen met Alex en Sammy beleef je de vetste avonturen!

Inschrijven voor recreatieactiviteiten
Nieuw dit jaar is dat je voor sommige activiteiten in moet schrijven. Dit om te voorkomen dat we te veel deelnemers krijgen. Inschrijven kan via deze link of klik op de knop inschrijven. 

vrijdag 23 december
Adventure Trail

Alle avonturiers verzamelen!

 

Ga met Alex Avontuur mee op stap om stickers te verdienen voor je Kruimelpadpas. Verdien je sticker door een kruimelpadpaal op het park te zoeken en de opdracht zelf uit te voeren! Verspreid over ons park vind je in de winter drie kruimelpadpalen met zes missies. Alle 6 de stickers verdiend? Kom naar het restaurant voor een lekkere verrassing en plak je laatste sticker!

zaterdag 4 februari
20:30
22:30
Spelavond

In onze bistro spelen we vanavond kaartspelen zoals Hartenjagen, Boerenbridge, Eenendertigen. Samen maken we er een gezellige avond van!