Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Recreatie voor iedereen

Van alles te beleven bij RCN voor jong en oud(er)

Kom je vakantie vieren bij RCN? Op onze camping is altijd wat te doen, dus je hoeft je geen moment te vervelen! Natuurlijk hebben we het allerleukste recreatieteam dat iedere keer weer een fantastisch programma voor jou samenstelt.

Extra leuk is het Kruimelpad met Alex Avontuur en Speurhond Sammy! Ga op pad met de kruimelpadpas voor alle kinderen van 3 t/m 10 jaar. Op het recreatieprogramma zie je precies bij welke activiteiten je de speciale kruimelpad stickers krijgt!

Samen met Alex en Sammy beleef je de vetste avonturen!

Inschrijven voor recreatieactiviteiten
Nieuw dit jaar is dat je voor sommige activiteiten in moet schrijven. Dit om te voorkomen dat we te veel deelnemers krijgen. Inschrijven kan via deze link of klik op de knop inschrijven. 

vrijdag 6 augustus
09:00
09:30
Meet & Greet met het animatieteam

Kom naar het podium vooraan de camping om kennis te maken met Sabine en Ronald en je kunt je gelijk inschrijven voor de diverse activiteiten van vandaag en morgen.

vrijdag 6 augustus
09:30
10:15
Meet & Greet met SAMMY

Heb jij Sammy al gespot op de camping? Tip, hij zal zowieso langs het podium lopen, sta jij klaar voor een leuke foto of een high five!

vrijdag 6 augustus
11:00
11:30
Wie Ben Ik?

Zin om een spelletje te spelen? Kom dan naar het podium vooraan de camping!

vrijdag 6 augustus
16:00
16:45
Water Ping Pong

Speel gezellig mee met water ping pong! Droog blijven is niet gegarandeerd!

We verzamelen bij het podium vooraan de camping.

vrijdag 6 augustus
17:00
17:30
Fun2Dance

Kom naar het zwembad en dans mee met het animatieteam!

Denk jij het animatieteam bij te kunnen houden?

vrijdag 6 augustus
19:30
19:45
Gotcha Afloop & Uitslag (10+)

Afgelopen dinsdag is het spel Gotcha van start gegaan. Ronald en Sabine zijn erg benieuwd hoe het de afgelopen dagen gegaan is. Wie zijn er uitgeschakeld en wie mag er uitgeroepen worden tot winnaar?! Hier zullen wij vanavond achter gaan komen!  We verzamelen bij het podium vooraan de camping. Zien wij jullie daar?

vrijdag 6 augustus
20:30
21:15
Pool Party!

Het zwembad gaat vanavond nog een uur langer open om te vieren dat beide zwembaden weer open zijn. Ook DJ Joppe is van de partij.

Dansen, zwemmen, spelen. Kom je ook naar het zwembad?! Vergeet niet je bandjes aan te doen als je nog geen zwemdiploma hebt. En ben je jonger dan 12 jaar neem dan je papa of mama ook mee, laat hen je mooiste bommetje maar eens zien!

zaterdag 7 augustus
Nieuwe activiteiten Kruimelpadpas

Yes, tijd voor een nieuwe ronde van het kruimelpad! Heb je het eerste deel al af?

Je kunt je uitbreidingsset ophalen op de receptie en de nieuwe opdrachten gaan doen! Kaart vol, op de receptie ligt weer een kado voor je klaar.

zaterdag 7 augustus
09:00
22:00
Kleurwedstrijd

Tijd voor een kleurwedstrijd! Kom een mooie kleurplaat uitzoeke op de receptie, kleur heb in, versier hem nog extra mooi en lever je kleurplaat voor zondag 19h00 in op de receptie. Vergeet niet je naam, je leeftijd en pleknummer achterop te schrijven. Veel kleurplezier!

zondag 8 augustus
10:00
12:00
Vakantiekerkdienst

Op alle vakantieparken van RCN in Nederland, Frankrijk en Duitsland wordt een laagdrempelige, muzikale en inspirerende vakantiekerk georganiseerd.

Vandaag is alweer de laatste vakantiekerkdienst van het seizoen. Tijdens de Vakantiekerk wordt een centraal thema gebruikt, met in 2021 'Waarom geloof ik?'  Het valt op dat heel veel mensen best wel ERGENS in geloven.  Mensen zoeken houvast, troost, moed of hoop en gaan vaak ook bidden als ze even geen uitzicht zien. Dat is toch interessant? Waarom geloof ik? Een prachtige vraag waar we graag met onze gasten over nadenken en natuurlijk doen we dat met jongeren en kinderen erbij. Iedereen is welkom! We zien uit naar jullie komst.

Voorganger: Eduard Docter
Muzikant: We zijn nog op zoek, meldt je bij de receptie als je interesse hebt

 

ps Mocht het lukken dan graag je eigen stoel meenemen. De dienst zal plaatsvinden het basketbal veld en bij regen in het restaurant.

zondag 8 augustus
17:00
17:30
Bienvenue op RCN Belledonne

Van harte welkom op camping RCN Belledonne. Benieuwd naar ons team, de omgeving en de lekkere wijnen die wij in onze brasserie schenken? Graag nodigen wij u uit om naar het terras te komen voor een gezellige borrel en kennismaking. 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN Belledonne
Rochetaillée, 38520 Bourg d'Oisans
Stuur een e-mail
Het is erg druk, het kan even duren voordat je antwoord krijgt. Stuur een e-mail