Routeplanner

Afstand vanaf Utrecht ca. 1250 km.

De kortste en snelste route

(afstand vanaf Utrecht ca. 1250 km)

Volg Luxemburg-Nancy-Dijon-Lyon. Nog voordat je Lyon bereikt, houd je richting Grenoble aan. In Grenoble neem je de N75/E712 richting Sisteron. In Sisteron vind je de aansluiting op de N85, die je volgt tot Digne les Bains. In Digne volg je de N85 richting Grasse/Nice tot je in Castellane komt. In Castellane ga je in het centrum linksaf richting Grasse (RD 4085). Na 6 km kom je in het kleine dorpje La Garde. Ongeveer 1 km na La Garde ligt de camping aan je rechterhand (groot geel bord).

 

Bovenstaande route is het snelst en het kortst, maar houdt er wel rekening mee dat je het laatste stuk (zo’n 4,5 uur) door de bergen rijdt. Je rijdt dan enkele bergpassen over (bijv. Col de la Croix Haute -1200m). Dit kun je ook goed rijden met caravan, mits de verhouding trekvermogen en laadgewicht in orde zijn.


Zo min mogelijk bergen

(afstand vanaf Utrecht ca. 1350 km)

 

Wie de bergen zoveel mogelijk wil vermijden, rijdt bij Lyon niet richting Grenoble, maar neemt de A7 richting Valence/Marseille. Je rijdt door tot vlak voor Aix en Provence, waar je de A8/E80 op gaat richting Nice (let op: dit zijn allemaal tolwegen). Je vervolgt de A8 100 km langs de kust en neemt afslag 36 richting Draguignan. Na zo’n 3 kilometer ga je op de rotonde rechtsaf (richting Digne les Bains). Je volgt de D54 en vervolgens de D955 naar Comps sur Artuby. In Comps sur Artuby neem je dan de D21 (houdt dus Digne les Bains aan in plaats van Castellane). Aan het eind van de D21 ga je op de rotonde links richting Castellane/Digne via de RD4085. Na zo’n 10 kilometer passeer je de Col de Luens, de camping bevindt zich na enkele minuten aan de linkerkant (groot geel bord).


Adres: RCN les Collines de Castellane, Route de Grasse, La Garde - 04120 Castellane - Frankrijk

 

HET ADRES VAN DE CAMPING, ROUTE DE GRASSE, HEEFT GEEN HUISNUMMER. IN JE NAVIGATIESYSTEEM KUN JE DAAROM HET BESTE HET VOLGENDE INVOEREN: LA GARDE, POSTCODE 04120, ZONDER ADRES. IN LA GARDE BLIJF JE OP DE HOOFDWEG. NA ONGEVEER EEN KILOMETER LIGT DE CAMPING RECHTS.

 

NATUURLIJK KUN JE OOK DE GPS COÖRDINATEN INVULLEN: 43.82394 / 6.56957


Voor een overzichtskaart en routeplanner klik je hier.