Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
RCN les Collines de Castellane
Gevarieerde natuur
RCN les Collines de Castellane | Castellane | Verdon
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Op vakantie in Castellane

Wat neem je allemaal mee?

Waar je ook naartoe gaat, een goede voorbereiding is erg belangrijk. Daarom geven wij een aantal handige tips voor je vakantie op onze camping. Zo kan je zorgeloos genieten van een geweldige vakantie.

Wat verder mee te nemen?

HIERBIJ VOLGEN NOG ENKELE TIPS DIE JE WELLICHT KUNNEN HELPEN BIJ HET PAKKEN VAN DE BAGAGE

 • Ben je een wandelliefhebber, denk dan aan goede wandelschoenen. Wandelmogelijkheden te over.
 • Ben je van plan mee te doen aan één van de outdooractiviteiten in de omgeving, denk er dan aan om geschikt schoeisel mee te nemen:

-       Raften: (oude) sneakers of sportschoenen. Bij voorkeur geen sandalen.

-       Canyoning: (oude) sportschoenen of lichte wandelschoenen, als het maar voldoende stevigheid biedt.
De allerjongsten kunnen ook op gympen, maar zeker niet op waterschoenen of sandalen. Bij deze activiteiten blijven je schoenen niet droog! Deze activiteiten zijn ook in het voor- en naseizoen mogelijk.

 • Waterschoenen zijn wel handig om mee te nemen voor het strand bij het Lac de Castillon.
 • Houd je er rekening mee dat de nachten, ook zomers, bij ons kunnen afkoelen? Neem dus voor ’s avonds en ’s nachts ook warme kleding mee.
 •  Onze campinggasten zijn welkom vanaf 12.00 uur.
 • Voor onze gasten die een stacaravan of een chalet hebben gehuurd: De accommodaties zijn uiterlijk vanaf 15.00 uur beschikbaar. Kussens voor de ligstoelen en de terrasstoelen zouden ook zelf meegenomen kunnen worden, indien je extra comfort op je terras wilt.
 •  We attenderen onze gasten die gaan verblijven in een stacaravan of een chalet er graag nogmaals op dat je zelf jouw eigen linnengoed dient mee te nemen: éénpersoons dekbedhoezen, één- of tweepersoons matrashoezen (er is 1 tweepersoonsbed en de rest zijn éénpersoonsbedden), kussenslopen, handdoeken en theedoeken.
 • Je kunt er ook voor kiezen om de lakenpakketten vooraf bij ons te bestellen. Je betaalt hiervoor €12,- voor een 1 persoonsbed en €20,- voor een 2 persoonsbed.
 • Ook verhuren wij handdoekenpakketten. € 5,- voor een grote en een kleine handdoek.
 • In Frankrijk is het per 1 januari 2008 per wet verboden om te roken in verhuuraccommodaties en horecagelegenheden. Vandaar dat al onze stacaravans, vakantiehuizen en het restaurant rookvrij zijn.
 • De WiFi werkt in en rondom het hoofdgebouw. Zorg ervoor dat als je moet werken op vakantie dat je eigen voorzieningen treft.
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN les Collines de Castellane
Route de Grasse/D4085, 04120 La Garde
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail