Bekijk beschikbaarheid
8,4 Beoordeling lees de beoordeling van anderen
8,4 Beoordeling lees de beoordeling van anderen

Huren in het najaar

op RCN le Moulin de la Pique

Droom weg bij een nazomervakantie in de Dordogne. Nu te boeken met tot wel 30% korting op diverse accommodaties. Geniet van een verblijf tot 29 oktober en voel de najaarszon op je gezicht! Eet lekker buiten, lees eindelijk eens dat boek. Geniet extra lang van de nazomer op RCN le Moulin de la Pique.

Hoe langer je blijft, hoe hoger de korting. De actie is geldig vanaf 2 nachten. Als je nu boekt profiteer je automatisch van de korting, deze is al verrekend in de getoonde prijzen. 

Eten & drinken

Eten & drinken

Tijdens jouw vakantie de dag beginnen met een croissant, genieten van heerlijke Franse wijn of na een actieve dag neerploffen op het terras voor een voedzame maaltijd. Ook dit najaar kun je terecht bij de campingwinkel, snackbar en bistro. de bistro 4 dagen per week geopend en de snackbar 1 dag. Je kunt ook bij de receptie terecht voor leuke restaurants in de omgeving.

Zwemmen

Zwemmen

Dit najaar blijven alle zwembaden open tot 28 oktober maar alleen het overdekte zwembad is verwarmd.

Sport en spel

Sport en spel

Verspreid over de camping zijn er verschillende speeltoestellen voor onze jonge bezoekers. Ook is er een tennisbaan, mogelijkheid om te vissen in het vismeer en een voetbalveld.

Eropuit

Eropuit

In de omgeving van RCN le Moulin de la Pique kun je een hoop beleven. Lekker kanoën, prehistorische grotten ontdekken of verdwalen in de straten van oude dorpjes… je hoeft niet stil te zitten.

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud