Bekijk beschikbaarheid
8,3 Beoordeling lees de beoordeling van anderen
8,3 Beoordeling lees de beoordeling van anderen

Huren in het najaar

op le Moulin de la Pique

Heerlijk de najaarszon op je gezicht, lekker buiten eten of eindelijk eens dat boek lezen. Je kunt extra lang genieten van de Franse zon op le Moulin de la Pique. 
Ontvang tot wel 20% korting op jouw accommodatie tot 30 oktober. De actie is geldig op een vakantie van minimaal 2 nachten. 

Als je nu boekt profiteer je automatisch van de korting, want de korting is al verrekend in de tarieven en een actiecode is dus niet nodig.

Eten & drinken

Eten & drinken

Tijdens jouw vakantie de dag beginnen met een croissant, genieten van heerlijke Franse wijn of na een actieve dag neerploffen op het terras voor een voedzame maaltijd. Ook dit najaar kun je terecht bij de campingwinkel, snackbar en bistro. de bistro 4 dagen per week geopend en de snackbar 1 dag. Je kunt ook bij de receptie terecht voor leuke restaurants in de omgeving.

Zwemmen

Zwemmen

Dit najaar is het overdekte zwembad op de camping tot 30 oktober geopend.

Sport en spel

Sport en spel

Verspreid over de camping zijn er verschillende speeltoestellen voor onze jonge bezoekers. Ook is er een tennisbaan, mogelijkheid om te vissen in het vismeer en een voetbalveld.

Animatie

Animatie

Kom je in de herfstvakantie naar RCN le Moulin de la Pique? Op bepaalde dagen worden er leuke activiteiten op de camping aangeboden. Download de RCN-app zo ben je op de hoogte wanneer iets wordt georganiseerd.

Eropuit

Eropuit

In de omgeving van RCN le Moulin de la Pique kun je een hoop beleven. Lekker kanoën, prehistorische grotten ontdekken of verdwalen in de straten van oude dorpjes… je hoeft niet stil te zitten.

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud