Chalets op RCN de Flaasbloem, Vakantiepark in Chaam Noord-Brabant

RCN camping in Brabant

Beleef de Brabantse gastvrijheid

Op zoek naar de ideale camping in Noord-Brabant? Zoek niet verder! RCN de Flaasbloem verwelkomt je met open armen. Onze camping is de plek voor kamperen in Brabant, waar je kunt genieten van rust, natuur en gezelligheid. Ontwaak te midden van de groene velden en adem de frisse lucht.

Onze ruime kampeerplaatsen bieden alle comfort die je nodig hebt voor een perfecte vakantie. Of je nu met de tent, caravan of camper komt, bij ons vind je de perfecte plek. Ervaar de charme van Noord-Brabant en ontdek de vele activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving. 

  • RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud

Kamperen op de Wildenberg in Noord-Brabant

Kies zelf waar je wilt staan

Midden in de ongerepte natuur van RCN de Flaasbloem bevindt zich de Wildenberg, een adembenemend stukje natuur van maar liefst 10 hectare. Hier tref je geen wegen, geen paden, geen afgebakende kampeervelden, geen auto's en geen caravans. Op de Wildenberg heerst totale vrijheid; je kunt je tent opzetten waar je maar wilt.

 

Voor wie op zoek is naar een luxueuze kampeerervaring, biedt de mogelijkheid tot glamping de perfecte oplossing. Kies voor een verblijf in een Finse Lodge, Tentlodges of de idyllische Finse Waterlodge, direct gelegen aan 't Smokkelstrand.

 

Samen met andere kampeerders geniet je ook van bijzondere gezamenlijke voorzieningen in originele Finse stijl, waar je kunt koken, grillen, barbecueën of pizza's bakken. Het wordt een onvergetelijke ervaring waar natuur, luxe en gezelligheid samenkomen in de Wildenberg.

Altijd wat te doen tijdens het kamperen in Brabant

Uitstapjes en activiteiten

Als je veel wilt zien en doen tijdens je vakantie is onze camping RCN de Flaasbloem in Brabant een gunstige basis voor allerlei uitstapjes.

 

Geniet niet alleen van de gastvrijheid van Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en 's-Hertogenbosch, maar ontdek ook nabijgelegen attracties zoals de betoverende Efteling en de indrukwekkende Beekse Bergen. Verder liggen Belgische parels zoals Antwerpen binnen handbereik, evenals de attractie Bobbejaanland. De omgeving biedt een schat aan natuurlijke schoonheid, variërend van weelderige bossen en uitgestrekte zandverstuivingen tot de serene wateren van de Brabantse Biesbosch.

 

Je vindt al onze tips terug in het uitgebreide overzicht van uitstapjes en activiteiten in Brabant.